Banner 980x90

14.februārī Saldū laulības noslēdza 12 pāri

Sestdien, 14.februārī, laulības Saldū noslēdza 12 pāri – tagad Saldus novadā ir par divpadsmit ģimenēm vairāk, kuru bērniem ir laulāti vecāki, pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv uzzināja Saldus novada pašvaldībā.

Saldus novada Dzimtsarakstu nodaļa izsludināja iespēju salaulāties svinīgā laulību ceremonijā, maksājot tikai valsts noteikto nodevu par laulību reģistrāciju. Šādu iespēju deva tiem pāriem, kuriem ir kopīgi bērni, kuri iepriekš nav bijuši laulībā un kuru bērns un vismaz viens no vecākiem savu dzīvesvietu ir deklarējis Saldus novadā.

Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Silvija Jakševica uzsvēra, ka ir neizsakāmi gandarīta un priecīga par šo notikumu: "Katru pāri laulājām atsevišķi. Pirmā ceremonija sākās plkst.11.30, bet pēdējā – 17.50. Šie bija ļoti ģimeniski svētki. Gandrīz visiem pāriem laulību ceremonijā piedalījās arī bērni - gan pavisam mazi vēl šūpulītī, gan lieli, kuri bija priecīgi, ka vecāki beidzot ir oficiāli laulāti."

"Laulība nav tikai skaista ceremonija, bet tās pamatā ir juridiska lietu sakārtošana, drošība dažādās dzīves situācijās. Ļoti ceram, ka šāda tradīcija turpināsies arī citus gadus 14.februārī," atzīst pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)