Banner 980x90

Aizdomās par vīrieša nogalināšanu alkohola lietošanas laikā Saldū aiztur sievieti

Ventspils, 8.nov., LETA. Aizdomās par vīrieša nogalināšanu kopīgas alkohola lietošanas laikā Saldū aizturēta sieviete, kurai piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

6.novembrī konstatēts, ka kādā dzīvoklī Saldū, Striķu ielā, atrodas miris vīrietis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Iespējams, kopīgas alkohola lietošanas laikā bija izcēlies konflikts, kura rezultātā cietušajam ar trulu priekšmetu nodarīti miesas bojājumi - galvas traumas, no kurām iestājusies vīrieša nāve.

Saistībā ar notikušo policija aizturējusi trīs personas - 1977. un 1975.gadā dzimušas sievietes un 1981.gadā dzimušu vīrieti. 1977.gadā dzimušai sievietei tiesa šodien piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Sieviete bijusi nogalinātā vīrieša paziņa.

Pārējām aizturētajām personām kriminālprocesā nav piemērots aizdomās turētā statuss, taču visi notikumā iesaistītie jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā un bijuši arī sodīti.

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par slepkavību. Notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)