Banner 980x90

Aizraujoša dāvana vīrietim Ziemassvētkos

Mīļās dāmas, šogad pārmaiņas pēc aizmirstiet par džemperiem, skuvekļiem un citām "praktiskajām" dāvanām, ko bieži vien pasniedzam saviem vīriešiem. Šogad zem eglītes varat paslēpt pavisam savādākas dāvanas – neparastas un aizraujošas. Vīrieši noteikti par to būs daudz lielākā sajūsmā. 

Sadarbībā ar dāvanu interneta veikalu "Lieliska Dāvana" esam izveidojuši dāvanu sarakstu, ko droši varat izmantot, lai sarūpētu dāvanu Ziemassvētkos ne tikai savam mīļotajam, bet arī brālim, tētim vai vienkārši labam draugam.

Brauciens ar Lamborghini vai Ferrari
Izbraukt ar superauto noteikti ir viens no daudzu vīriešu lielajiem sapņiem, ko kaut kad dzīvē viņi gribētu piepildīt. Patiesībā tas nemaz nav tik neiespējams sapnis, jo arī Latvijā Biķernieku trasē var izbraukt gan ar Lamborghini, gan Ferrari. Atkarībā no savām finansiālajām iespējām var kļūt gan par superauto vadītāju, gan stūrmani.

Kvesta istabas apmeklējums
Kvesta istabas šobrīd ir ļoti populāras, to kļūst arvien vairāk. Kā arī to tematika ir ļoti daudzveidīga. Ir gan vēsturiski, gan filmu sižeti. Tā būs lieliska izklaide kādai no ziemas brīvdienām, ko izbaudīt kopā ar draugiem. 

Pirts rituālu izbaudīšana
Ziema arī ir ļoti labs laiks, lai izbaudītu kārtīgu latviešu pirti un tās tradīcijas zinoša pirtnieka vadībā. Tā būs neparasta un aizraujoša dāvana vīrietim Ziemassvētkos. Pirts ir laba vieta, kur mazināt stresu, attīrīt organismu, atjaunot enerģiju. Īsts pirts rituāls var ilgt pat vairākas stundas, tāpēc tas būs patiešām interesants piedzīvojums. 

Šaušanas apmācība profesionālā šautuvē
Lai gan ieroči un karš nav nekas labs, tomēr vīriešiem ir dabiska interese par šo jomu. Profesionāla šautuve ir labākā vieta, kurš šo interesi realizēt. Tur zinošu treneru vadībā viņš varēs izmēģināt dažādus šaujamieročus darbībā, uzzināt par drošu un pareizu ieroču izmantošanu. 

Pilna ķermeņa masāža
Vīrieši gan parasti nav skaistuma procedūru piekritēji, bet masāža ir kaut kas pavisam cits. Masāža ir ļoti noderīga ikvienam, jo tā atslogo ķermeni, mazina saspringumu, uzlabo miegu un veselību, palīdz mazināt stresu. Mugura un plecu zona ir tās, par kuru saspringumu vīrieši bieži sūdzas, tāpēc kārtīga masāža vai pat masāžas kurss būs ļoti laba dāvana, kas ļaus apvienot atpūtu ar rūpēm par savu fizisko un garīgo veselību.

Ziemas braukšanas kurss
Šī dāvana noteikti sajūsminās ikvienu vīrieti! Tā ir iespēja atkārtot un uzlabot savas prasmes, kā savaldīt auto uz slidenas brauktuves. Īpaši noderīga šī dāvana būs tiem, kuri par autovadītājiem kļuvuši salīdzinoši nesen. Drošā teritorijā ir iespēja izmēģināt slīdēšanu, savaldīt auto, izjust, kā ir, kad automašīnu sanes. Pieredzējuša instruktora vadībā varēs kļūt par vēl pārliecinātāku un labāku braucēju ziemas apstākļos. 

Dāvanu karte baseina apmeklējumam
Baseins ir lieliska fiziskā aktivitāte tieši gada vēsajos un tumšajos mēnešos. Tas uzlabos veselību, stiprinās imunitāti, palīdzēs atbrīvoties no ikdienā uzkrātā saspringuma un stresa. Baseina abonements būs lieliska dāvana vīrietim Ziemassvētkos.

Brauciens ar bobsleja kamanām Siguldas trasē
Kas gan ir ziema, ja tajā nav traukšanās no kalna ar ragavām! Bet kā būtu ar braucienu pa trasi ar bobsleja kamanām? Tas izklausās gan ekstrēmi, gan aizraujoši. Vīrietis, kurš saņems šādu dāvanu, noteikti ļausies avantūrai ar lielu sajūsmu.

Ziemas izpriecas ar sniega motociklu
Viens no kārtīgiem ziemas transporta līdzekļiem ir sniega motocikls. Izbrauciens ar sniega motociklu arī būs ļoti laba dāvana vīrietim Ziemassvētkos. Tas būs jautri un ar adrenalīna pieskaņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)