Banner 980x90

Askona – labākie matrači jūsu gultai

Kas ir miegs? Iespējams, vissvarīgākais faktors, kas ietekmē mūsu veselību un skaistumu. Lai mēs vienmēr būtu veseli un noturīgi pret stresu, mums ir jāguļ pietiekami ilgi. Tādā ziņā miegs ir līdzvērtīgs maltītei un dzeramajam ūdenim. Tā nudien nav greznība! 

Tas, cik ilgs un dziļš būs miegs, ir atkarīgs no virsmas, uz kuras guļam. Ērti gultas matrači var daudzkārt uzlabot miega kvalitāti. Tieši tādus gultas matračus ražo uzņēmums "Askona". 

Gultas matrači "Askona" ir radīti ideālam miegam. Jūs par to sapņojat? Tad jums noteikti ir jāuzzina par gultas matračiem "Askona". 

Uzņēmumam "Askona" ir ļoti laba reputācija pasaules tirgū, tas panākts ilgstoša darba rezultātā. Austrumeiropā 20 miljoni cilvēku guļ uz gultas matračiem "Askona"! Šis ir cienījams sasniegums. 


Interesants fakts: ortopēdisko gultas matraču kolekcija Mediflex ir radīta kopā ar akadēmiķi Valentīnu Dikuli, muskuļu un skeleta slimību medicīniskās rehabilitācijas centra vadītāju. Viņš saka, ka "pilnvērtīgs miegs un atpūta, sabalansēts uzturs, vitamīni, izvairīšanās no nervozēšanas – viss ir svarīgs un nepieciešams, lai cilvēks būtu vesels!" Taču pilnvērtīgs miegs ir iespējams, tikai guļot uz kvalitatīva gultas matrača. 

Plašāku informāciju par populārajiem gultas matračiem "Askona" jūs varat uzzināt interneta vietnē www.askona.eu.

Izvēlieties labāko savam miegam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)