Banner 980x90

Atklātas izstādes "Realty and Investment"un "Māja. Dzīvoklis 2017"

No šodienas, 19.oktobra, līdz svētdienai, 22.oktobrim, Ķīpsalā norisinās starptautiskā nekustamā īpašuma, darījumu un investīcijas izstāde "Realty & Investment", kā arī starptautiskā būvniecības, remonta un interjera izstāde "Māja. Dzīvoklis 2017".

Izstādē iespējams apmeklēt arī Firmas.lv stendu, kur var iepazīties ar Firmas.lv piedāvāto pakalpojumu klāstu, datubāzes sniegtajām priekšrocībām, kā arī jaunā "Latvijas biznesa gada pārskata 2017 pētījuma datiem. Tāpat izstādes apmeklētāji aicināti uz būvniecības portāla abc.lv stendu, kurā iespējams gūt informāciju par abc.lv darbu un mājas lapu izstrādes pakalpojumiem, kā arī saņemt bezmaksas katalogus - "Praktiskie padomi" un "Profesionālā būvniecības gadagrāmata" profesionāļiem.

Izstādes laikā Ekonomikas ministrija un informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" sadarbības partneri informē namu pārvaldītājus un dzīvokļu īpašniekus par pieejamo ES fondu finansējumu daudzdzīvokļu ēku energoefektivitātes uzlabošanai, kā arī kvalitatīvu ēku renovāciju. Izstādes laikā notiks arī zinātniski praktisks forums "Mājokļu pārvaldīšanas prakse, daudzdzīvokļu namu atjaunošanas iespējas".

Četras dienas izstādes stendā "Dzīvo siltāk" varēs sastapt dažādu institūciju, organizāciju un uzņēmumu pārstāvjus. Patērētāju tiesību aizsardzības centrs informēs par būvizstrādājumu atbilstību (prasībām un regulējošajiem normatīvajiem aktiem) un kā izvēlēties atbilstošus, kvalitatīvus un drošus būvizstrādājumus. "Elektrum" Energoefektivitātes centrs izglītos par energoefektivitāti renovētā mājoklī. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēs par ugunsdrošības prasībām, kuras noteiktas Ugunsdrošības noteikumos. Ekonomikas ministrijas pārstāvji informēs par uzņēmumu energoauditiem un energopārvaldību, energoefektivitātes nodevu, kā arī par būvniecības regulējumu.

Konsultācijas sniegs arī būvniecības nevalstisko organizāciju pārstāvji no Latvijas Būvinženieru savienības, Latvijas namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas, Latvijas Logu un durvju ražotāju asociācijas, Latvijas Būvnieku asociācijas, Būvmateriālu ražotāju asociācijas, Ilgtspējīgas būvniecības padomes pārstāvji.

20.oktobrī plkst.10.30 konferenču zālē nr.1. notiks zinātniski praktisks forums "Mājokļu pārvaldīšanas prakse, daudzdzīvokļu namu atjaunošanas iespējas", kura laikā namu pārvaldnieki un citi interesenti varēs uzzināt par jaunumiem normatīvajos aktos mājokļu pārvaldīšanas jomā, daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumu atbalsta programmu, kā arī par namu pārvaldnieka darba organizēšanu, pieredzi un risinājumiem.

Izstādes laikā ikvienam interesentam būs iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas nekustamo īpašumu darījumu jomā. Uz interesentu jautājumiem atbildes savā stendā sniegs Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas (LANĪDA) biedri.

Izstādes laikā konsultācijas sniegs profesionāli nekustamo īpašumu aģenti, kuri saņēmuši asociācijas sertifikātu un vairāku gadu garumā aktīvi darbojas nozarē. Asociācijas LANĪDA stendā eksperti apmeklētājus informēs par darījumiem ar nekustamo īpašumu un sniegs detalizētu informāciju par īpašumu iegādes un pārdošanas procesu, nepieciešamo dokumentāciju, kā arī iepazīstinās ar aktuālajām nekustamo īpašumu tirgus cenām. Tāpat ikvienam interesentam būs iespēja konsultēties par izmaiņām nozares likumdošanā un noteikumos par valsts nodevu attiecībā uz īpašumu tiesību, kā arī ķīlas tiesību nostiprināšanu Zemesgrāmatā.

Asociācijas Mācību centra pārstāvji interesentiem sniegs informāciju par profesionālās izglītības iespējām nekustamo īpašumu jomā - gan amata iesācējiem, gan jau praktizējošiem aģentiem. Savukārt studentiem būs piedāvāta iespēja pieteikties uz prakses vietām kādā no asociācijas kompānijām.

Vienlaikus Ķīpsalā notiek arī starptautiskā enerģētikas, energoefektivitātes, infrastruktūras un vides tehnoloģiju izstāde "Vide un enerģija 2017". Visas izstādes ir apmeklējamas ar vienu biļeti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)