Banner 980x90

Automašīnas apdrošināšana Tava auto nākotnei un Tavam sirdsmieram

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dažiem automašīna ir ērts veids, kā pārvietoties, citiem – tā ir viņu lepnums, kuru ar smaidu uz lūpām nopētīt tikko pēc virsbūves ievaskošanas. Neatkarīgi no tā, kurai cilvēku grupai piederi Tu, automašīnas apdrošināšana ir gan svarīgs, gan neizbēgams pakalpojums. Tieši tādēļ IIZI apdrošināšanas speciālisti ir sagatavojuši ērtu pārskatu, lai Tu zinātu, kādas ir Tavas izvēles iespējas. Aiziet, noskaidro vairāk!

Esi pārliecināts par sava auto drošību ilgtermiņā!
Uz ceļa arī paši meistarīgākie, pieredzējušākie un uzmanīgākie autovadītāji nevar paredzēt negadījumus. Vai Tu esi domājis, kā pasargāt savu spēkratu? Automašīnas apdrošināšana ir iespēja būt drošam par auto ilgtermiņā, neiztukšojot savu naudas maciņu pēc negadījumiem. Ja esi šoferītis un automašīnas īpašnieks, Tu noteikti esi dzirdējis par divām polisēm – OCTA un KASKO. Bet – vai Tu zini, ko iekļauj katra polise un kādas ir Tavas tiesības? Lasi tālāk un uzzini!

OCTA – Obligātā Civiltiesiskā Transportlīdzekļu Apdrošināšana
OCTA ir apdrošināšana, bez kuras neviens auto nedrīkst atrasties uz ceļa Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs. Tā sedz zaudējumus, kas negadījuma rezultātā radušies apkārtējiem cilvēkiem vai viņu mantai. Bez OCTA automašīnu apdrošināšanas šīs izmaksas Tev būtu jāsedz no sava budžeta. Tā kā OCTA ir obligāta, tā jāiegādājas arī Tev, taču katram autovadītājam piedāvātā polises cena ir atšķirīga. Lūk, kas to ietekmē!

OCTA tiek aprēķināta pēc dažādiem kritērijiem:
• transportlīdzekļa vadītāja braukšanas vēstures;
• izvēlētā polises termiņa;
• transportlīdzekļa tipa un kopējās masas;
• transportlīdzekļa reģistrācijas vietas;
• transportlīdzekļa īpašnieka juridiskā statusa;
• transportlīdzekļa izmantošanas veida.

OCTA apdrošināšana ietver atlīdzības limitu līdz 5 000 000 eiro par personai radītiem zaudējumiem un 1 000 000 eiro par cita mantai radītiem zaudējumiem. IIZI atgādina, ka braukšana bez šīs polises tiek aplikta ar soda maksu. Iegādājies OCTA un esi atbildīgs autovadītājs!

KASKO apdrošināšana – papildu drošība Tavam auto
Liela daļa transportlīdzekļu īpašnieku izvēlas iegādāties savam auto papildu apdrošināšanu. Kāpēc? KASKO apdrošināšana ir brīvprātīga, taču tā noteikti ir gudra izvēle – ja OCTA nodrošina atlīdzību par Tevis radītiem zaudējumiem apkārtējiem, tad KASKO pasargā Tavu auto tādos gadījumos, ko Tu pats nespēj ietekmēt:
• satiksmes negadījumos;
• dabas katastrofās (stiprā lietū, plūdos, vētrās);
• ugunsgrēkos;
• zaudējumos, ko rada sadursme ar dzīvnieku;
• trešo personu pretlikumīgas darbības gadījumos (zādzībās, aplaupīšanās un pilnā mantas iznīcināšanā).

KASKO polise var ievērojami samazināt izdevumus iepriekšminētajos gadījumos, turklāt vairāki apdrošinātāji piedāvā pievienot papildu segumus – tehnisko palīdzību uz ceļa, automašīnas aizvietošanu un citus pakalpojumus. Izvēloties KASKO, Tava ikdiena būs easy! Tāpat kā Tu pievieno playlistei tīkamākās dziesmas vai iegādājies jaudīgāku datoru, kas atbilst Tavām darba vajadzībām, ir svarīgi atrast tieši Tavam auto piemērotāko KASKO apdrošināšanu. Kā neapjukt lielajā piedāvājumu klāstā? Šeit var palīdzēt IIZI. Lasi tālāk un uzzini, kā ērti iegādāties gan KASKO, gan OCTA apdrošināšanu!

IIZI – Tavs ceļš līdz labākajai automašīnas apdrošināšanai
IIZI ir viens no lielākajiem apdrošināšanu brokeriem Latvijā - tā ir vieta, kur ērti un ātri iegūt izdevīgākos apdrošināšanas piedāvājumus.


Iegādājoties KASKO vai OCTA apdrošināšanu, IIZI balstās uz Tevis ievadīto informāciju, lai sagatavotu pārskatu ar Tev piemērotākajām polisēm un to nosacījumiem. Ja izvēles laikā Tev radušies jautājumi, IIZI piedāvā arī bezmaksas brokera konsultāciju. Paturi prātā! Ir būtiski nenokavēt OCTA polises pagarināšanu, tāpēc IIZI savlaicīgi paziņos par Tavas apdrošināšanas beigu termiņa tuvošanos. Tā vietā, lai neatlaidīgi sekotu līdzi kalendāram, baudi brīvdienas un sirdsmieru, ko Tev var sniegt apdrošināšana no IIZI.

Parūpējies par sava auto nākotni un citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Negadījumi var glūnēt aiz stūra, Tev par to nezinot, tādēļ gan OCTA, gan KASKO automašīnu apdrošināšana ir tik svarīga.

Ienāc IIZI mājaslapā www.iizi.lv un uzzini vairāk par apdrošināšanas polisēm!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)