Banner 980x90

BK "Saldus" neizdodas pārspēt Jēkabpils basketbolistus

Sestdien, 1.februārī, BK "Saldus" devās uz Jēkabpili, lai aizvadītu kārtējo "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēli, tiekoties laukumā ar BK "Jēkabpils" komandu. Šī bija jau trešā abu komandu savstarpējā cīņa un arī trešais Saldus zaudējums pret šo komandu, šoreiz noslēdzot spēli ar rezultātu 84:74, pilsētas infomrācijas portāls Saldus24.lv uzzināja Latvijas Basketbola savienībā.

Spēles sākums abām komandām bija līdzvērtīgs un pēc pirmās ceturtdaļas jēkabpilieši bija priekšā tikai par diviem punktiem, bet būtiskas korekcijas radās otrajā ceturtdaļā, kur Saldus komanda iepalika vēl par astoņiem punktiem. Tiesa gan, daļa no tiem tika atspēlēta trešajā spēles ceturtdaļā, kad Saldus komanda bija īpaši aktīva un gūto punktu ziņā pārspēja mājiniekus. Bet šie panākumi diemžēl nebija ilgstoši un pietiekami, lai izcīnītu uzvaru pār specīgajiem pretiniekiem, spēles noslēgumā savu pārākumu atkal pierādīja Jēkabpils komanda, noslēdzot spēli ar desmit punktu pārsvaru. 

BK "Saldus" rindās kā labākais spēlētājs ar 20 punktiem izcēlās Krists Pīternieks.

BK "Jēkabpils" – BK "Saldus" 84:74 (20:18; 33:25, 11:17;20:14)
BK "Saldus": Pīternieks 20, Danis 14, Patmalnieks 12, Stasys 12, Miezis 8, Minchenko 8.
BK"Jēkabpils": Barnies 28, Sirsniņš 10, Rundles 10, Hlebowicki 8, Aleksejevs 8, Veselovs 8, Virsis 6, Leja 2, Pozņaks 2, Kravčenko 2.

 

Abas komandas šajā sezonā ir tikušās jau vairākkārt. Pirmo maču pret BK "Jēkabpils" Saldus komanda aizvadīja izbraukumā, ar graujošu rezultātu 91:71 zaudējot jēkabpiliešiem. Otrā savstarpējā duelēšanās notika tikai ar divu dienu starpību, bet arī tajā uzvaru atkārtoti guva BK "Jēkabpils" (81:71). Tādējādi līdz šim pārliecinoši pierādījies jēkabpiliešu pārsvars, kuru, iespējams, izdosies mazināt sestdienas spēlē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)