Banner 980x90

Brocēnos atver fizioterapeita Raivja Aršauska veselības centra pirmo filiāli ārpus Rīgas

Ventspils, 31.okt., LETA. Brocēnos atvērta fizioterapeita Raivja Aršauska veselības centra pirmā filiāle ārpus Rīgas.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji, fizioterapijas centra atvēršana Brocēnos atvieglos medicīniskās palīdzības pieejamību Kurzemē, sniedzot pacientiem iespēju izvēlēties starp valsts vai privāto ārstniecības pakalpojumu, un mazinās ārstniecības iestāžu noslodzi Kurzemes reģionā, samazinot rindas, ar kurām jārēķinās, apmeklējot ārstu vai kādu konkrētu procedūru.

Jaunatvērtajā klīnikā Brocēnos, Ezera ielā 1, ir pieejamas fizioterapeita konsultācijas, sporta rehabilitācija, ārstnieciskā vingrošana, masāža, fizikālās terapijas procedūras un traumu un diagnožu ārstēšana. Tiek nodrošināta ārstēšana ar ultraskaņu, elektrostimulāciju, aukstumu un limfodrenāžu. Pieejama arī līdzsvara koordinācijas treniņa sistēma, funkcionālās novērtēšanas monitors un ķermeņa kompozīcijas analizators.

Izvēršot savu darbību ārpus Rīgas, uzņēmums par filiāles atvēršanas vietu izvēlējies Brocēnus, pamatojot to ar aktīvo sporta dzīvi šajā novadā un nepieciešamību pēc kvalificētiem sporta rehabilitācijas speciālistiem. Būtiska nozīme vietas izvēlē bijusi Saldus un Brocēnu iedzīvotāju aktīvi izmantotajai hokeja hallei, kā arī aktīvajiem treniņiem basketbolā un futbolā. Fizioterapijas centrā Brocēnos sportistiem būs iespēja tikt galā ar traumām ātrāk, vienkāršāk un tuvāk dzīvesvietai, tomēr, kā uzsver veselības centra pārstāvji, klīnikas pakalpojumus var izmantot ne tikai pacienti traumu, slimību vai savainojumu gadījumos, bet arī jebkurš, kuram ir vēlme pareizi attīstīt un pilnveidot savu ķermeni.

"Atverot veselības centra filiāli Brocēnos, mēs gribam, lai cilvēki vairāk sāktu pievērst uzmanību dažādām diagnozēm, sāpju cēloņiem un diskomforta izpausmēm ķermenī, kuras spēj diagnosticēt un ārstēt fizioterapeits," stāstot par motivāciju paplašināt uzņēmuma darbību Latvijā, atzina SIA "Raivja Aršauska veselības centrs" valdes loceklis Raivis Aršauskis.

SIA "Raivja Aršauska veselības centrs" 2015.gadā sasniedza 264 002 eiro apgrozījumu un strādāja ar 2349 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)