Banner 980x90

"Cemex iespēju fonds" piešķirs 15 000 eiro iedzīvotāju iniciatīvām Brocēnu un Saldus novados

Ventspils, 1.marts, LETA. Nodibinājums "Cemex iespēju fonds" izsludinājis atklātu projektu pieteikumu konkursu Brocēnu un Saldus novados, dažādām iedzīvotāju iniciatīvām paredzot sadalīt kopumā 15 000 eiro, aģentūru LETA informēja "Cemex" komunikācijas un sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Ozola.

Šoreiz konkursa prioritātes ir aktivitātes, kas veicina bērnu un jauniešu interesi par eksaktajām zinātnēm, sabiedrības izpratni un zināšanas par drošu un veselīgu dzīves veidu, indivīda zināšanas par vidi un atbildīgu rīcību pret to, kā arī pasākumi iedzīvotāju piederības veicināšanai savai pilsētai, pagastam, novadam vai valstij. Projekti jāīsteno šogad no 1.maija līdz 31.oktobrim.

Maksimālā atbalsta summa vienam projektam ir 1500 eiro. Projektu pieteikumi tiks gaidīti līdz 27.marta plkst.16.

Komisija, ko veido pieci Brocēnu un Saldus novadu iedzīvotāji un četri "Cemex" pārstāvji, saņemtos pieteikumus vērtēs divās kārtās pēc publiski pieejamiem administratīvajiem un kvalitātes kritērijiem. Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 28.aprīlim.

Pretendentiem par projektu konkursu un pieteikumu sagatavošanu ir pieejamas bezmaksas konsultācijas. Savukārt 3.martā gan Brocēnos, gan Saldū norisināsies informatīvie semināri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)