Banner 980x90

Dienesta viesnīcā Saldus pusē trīs skolēni, iespējams, atradušies narkotisko vielu ietekmē

Rīga, 14.maijs, LETA. Dienesta viesnīcā Saldus pusē trīs skolēni, iespējams, atradušies narkotisko vielu ietekmē, aģentūru LETA informēja, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirkņa amatpersonas sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes kinologiem veica pārbaudi dienesta viesnīcā Saldus iecirkņa apkalpojamā teritorijā ar mērķi pārbaudīt, vai nenotiek nelikumīga narkotisko vielu aprite - lietošana, glabāšana un realizācija.

Suņi norādīja uz trīs audzēkņiem dienesta viesnīcā, kuri, iespējams, ir lietojuši narkotiskās vielas. Lai noteiktu šo faktu, personas tika nogādātas ekspertīzes veikšanai un Valsts policijā par notikušo ir uzsāktas administratīvās lietvedības.

Jaunieši, uz kuriem norādīja suņi, ir vecumā no 15 līdz 17 gadiem. Tāpat Valsts policijas amatpersonas ar kinologiem devās uz atpūtas vietu Saldū, kur suns norādīja uz 24 gadus vecu vīrieti, kurš, iespējams, atradās narkotisko vielu ietekmē. Arī viņš tika nogādāts medicīnas iestādē pārbaudes veikšanai. Pašlaik Valsts policijā par notikušo ir uzsāktas četras administratīvās lietvedības.

Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos vai glabāšanu nelielā apmērā bez nolūka tās realizēt vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu lietošanu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 280 eiro.

Šāda veida pārbaudes notika iepriekš un tiks veiktas arī turpmāk. Valsts policijas izsaka pateicību VID Muitas pārvaldei par sadarbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)