Banner 980x90

Divas dienas Saldū varēs nodot lielgabarīta atkritumus

Rīga, 9.apr., LETA. 15. un 16.aprīlī varēs nodot lielgabarīta sadzīves atkritumus Saldū, vedot tos uz vecās pienotavas laukumu, kur tiks izvietoti lielie konteineri, aģentūru LETA informēja Saldus novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Šteina.

Lielgabarīta atkritumus Saldus pilsētā varēs nodot 15.aprīlī no plkst.8 līdz 20 un 16.aprīlī no plkst.8 līdz 14.

Šogad Saldū atsevišķos konteineros varēs nodot logu stiklus bez rāmjiem, vieglo automašīnu riepas bez diskiem, sadzīves elektrotehniku un nolietotās mēbeles.

Šajos konteineros nevarēs izmest azbesta saturošus izstrādājumus, būvgružus, dienasgaismas lampas, ķīmiskus un skābes saturošus šķidrumus, eļļas, degošus šķidrumus.

Arī Saldus novada pagastos tiks izvietoti lielgabarīta atkritumu konteineri, lai pagasta iedzīvotājiem būtu iespēja nodot gan nolietotās mēbeles, gan sadzīves elektrotehniku, gan vieglo automašīnu riepas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)