Banner 980x90

Ēdināšanas pakalpojumus Saldus bērnudārzos par vairāk nekā miljonu eiro sniegs SIA "Aniva"

Ventspils, 20.sept., LETA. Ēdināšanas pakalpojumus četros Saldus bērnudārzos sniegs Mārupē reģistrētais uzņēmums SIA "Aniva", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs izraudzīts iepirkuma konkursā, kurā bija iesniegti divi piedāvājumi. SIA "Aniva" piedāvātā līgumcena ir 1 104 793 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Noslēgtais līgums būs spēkā no šī gada septembra līdz 2021.gada 1.jūlijam.

SIA "Aniva" sniegs ēdināšanas pakalpojumus Saldus speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē "Cerībiņa" un Saldus bērnudārzos "Īkstīte", "Pasaciņa" un "Zīlīte".

SIA "Aniva" dibināta 1993.gadā un darbojas ēdināšanas nozarē. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 142 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieces ir Inese Buliņa un Agnese Kalniņa. 2016.gadā SIA "Aniva" strādāja ar 3 782 092 eiro apgrozījumu un guva 140 267 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)