Banner 980x90

Hokeja komanda "AKO" ziedos hokeja ekipējumu Brocēnu komandai

Sestdien, 18.janvārī Latvijas Hokeja Federācijas Bērnu un jaunatnes čempionāta U-14 grupas ietvaros Rīgā, "VOLVO" sporta centrā norisināsies hokeja komandas "AKO" spēle ar "Brocēnu NBJSS", pēc kuras mājinieki ziedos hokeja ekipējumu viesu komandai. Ziedojuma mērķis ir veicināt hokeja attīstību Latvijā un šī sporta veida pieejamību jauniem, talantīgiem un spēlēt gribošiem hokejistiem, pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja hokeja komandas "AKO" pārstāve Ieva Briede.

"Vienas bruņas, ja tās saudzīgi un kārtīgi uzturētas, var nokalpot pat sešiem bērniem," apliecina "AKO" komandas galvenais treneris Ansis Straupe. "Mūsu komandas puikas ar lielāko prieku ziedos ekipējumu, kas viņiem jau par mazu, lai treniņu un spēļu procesā to varētu izmantot arī citi bērni, turklāt viņu vecākiem tas palīdzēs ietaupīt kādu lieku eiro."

Ideja par lietotā hokeja inventāra ziedošanu Brocēnu bērniem radās "AKO" komandas vecākiem, un šādu iniciatīvu atbalsta gan treneri, gan paši hokejisti. Sākotnēji formām mainījušies savstarpēji, jo kas vienam par mazu, tas otram var lieti noderēt, bet šoreiz pieņemts lēmums kļūt par labdariem citām komandām.

Treneris Edmunds Pivarūns stāsta: "Izvēloties komandu, kurai ziedot lietotās formas, ņēmām vērā nosacījumus, ka tiem ir jābūt bērniem, kas jau nopietni pievērsušies hokeja spēlei un cītīgi trenējas ikdienā, kā arī klubam, kam ir jaunākas komandas (piem., U-12 grupā), kuriem nodot mazāka izmēra ekipējumu. Tāpat svarīgi būtu atbalstīt klubu, kas bāzējas ārpus Latvijas galvaspilsētas, ņemot vērā, ka reģionos strādājošiem vecākiem brīžam nav pietiekoši daudz līdzekļu, lai saviem bērniem nopirktu pilnīgi visu nepieciešamo hokeja ekipējumu."

Uz Brocēniem sestdien aizceļos astoņi slidu pāri, trīs ķiveres, astoņas bruņas, pieci pāri ceļu un tikpat elkoņu sargi, viena nūja, deviņas bikses, pieci kakla sargi, 12 cimdu pāri, 33 getru pāri, 21 treniņu krekls, septiņas termoveļas, trīs hokeja somas – un tā ir tikai daļa no kopējā ziedojuma.

Savukārt "AKO" rezultatīvākais uzbrucējs Elvis teic: "Visas tās bruņas, slidas, elkoņu un ceļu sargi ir pieredzējuši daudzas mūsu komandas uzvaras, lai tās ir veiksmīgas arī citiem!"

Vairāk informācijas par komandu "AKO" ir pieejama šeit.

, kurā pastāvīgi tiek atspoguļotas komandas aktualitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)