Banner 980x90

Interneta veikals 1a.lv – lieliska iepirkšanās ikvienam!

1a.lv ir Latvijas lielākais interneta veikals, kas iemantojis neskaitāmus apmierinātus klientus. Šis uzņēmums pievērš pastiprinātu uzmanību pircēju vēlmēm, piedāvājot ļoti plašu preču klāstu par izdevīgākajām cenām, nodrošinot ērtu un operatīvu pasūtījumu piegādi vai saņemšanu, kā arī sniedzot augstvērtīgu komunikācijas servisu — uzzināt informāciju par sevi interesējošo preci, tās piegādi vai jebko citu vēl nav bijis tik vienkārši!

1a.lv dibināts jau 2002. gadā (tādējādi esot ne tikai lielākais, bet arī vecākais interneta veikals Latvijā) un tā pastāvēšanas vēsturē ir nemitīgi attīstījies, uzlabojot savu darbību it visās komponentēs. Turklāt 2008. gadā uzņēmums sāka darboties Lietuvā, bet no 2010. gada — arī Igaunijā, kļūstot par ļoti nozīmīgu uzņēmumu visās Baltijas valstīs. 

Preču sortiments 1a.lv ir ļoti plašs, tajā atrodami vairāki tūkstoši preču dažādās kategorijās. Nav nozīmes tam, ko vēlaties iegādāties, visaptverošāko piedāvājumu sniegs interneta veikals 1a.lv. Tā, piemēram, tajā atrodami:
- telefoni,
- datortehnika un tās komponentes,
- biroju tehnika,
- foto, video un optikas produkti,
- televizori un spēļu konsoles,
- audio un video tehnika,
- lielā, mazā un iebūvējamā sadzīves tehnika,
- preces skaistumam un veselībai,
- sporta, tūrisma un atpūtas preces,
- auto piederumi,
- bērnu preces,
- dāvanu kartes un vēl neskaitāmu kategoriju produkti.

Kā arī jāpiebilst, ka, pateicoties kvalitatīvi izstrādātajiem meklēšanas filtriem un intuitīvajam mājaslapas izkārtojumam, atrast sev nepieciešamo preci ir elementāri.

Nenoliedzami, ka par sniegto pakalpojumu kvalitāti iespējams spriest, ņemot vērā klientu atsauksmes un uzņēmuma saņemtos apbalvojumus. 1a.lv tādu netrūkst: portālos Facebook.com un Salidzini.lv uzņēmuma reitings ir nevainojams — piecu baļļu skalā 4,9, turklāt uzņēmumu novērtējuši vairāk nekā tūkstoš klientu! Savukārt ietekmīgais biznesa žurnāls "Forbes" 1a.lv interneta veikalu atzinis par Nr.1 biznesu Latvijā, bet laikraksta "Dienas Bizness" vērtējumā uzņēmums novērtēts kā Nr1. interneta veikals Latvijā. Turklāt tā darbību slavē arī sadarbības partneri — 1a.lv ir "Acer" gada partneris vairākus gadus pēc kārtas, "Intel" platīna partneris, kā arī "Asus" platīna partneris.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)