Banner 980x90

Jūlija beigās Saldū notiks rokfestivāls "Saldus Saule"

Ventspils, 25.jūn., LETA. Kalnsētas parkā Saldū 27.jūlijā un 28.jūlijā notiks rokfestivāls "Saldus Saule", aģentūru LETA informēja festivāla organizatoru pārstāve Ieva Auziņa.

Festivālā uzstāsies grupas "Carnival Youth", "Dzelzs Vilks", "Astro'n'out", "Pērkons", "Līvi", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Rīgas modes", "Opus Pro", "Gain Fast", "Inokentijs Mārpls", "Linga", "Ryga", "Rock'n'berries", "Colt", "Zvani", "Rusted Wheel" un "Pop Rok Kids". Tāpat festivāla viesu vidū būs Ivo Fomins, Fēliks Ķiģelis un citi izpildītāji.

Jau ceturto gadu festivāla laikā notiks bērnu un jauniešu koncerts "Saldus Saulīte". 28.jūlijā no plkst.12 klausītājus priecēs 15 grupas un individuālie izpildītāji.

Paralēli centālajai skatuvei Kalnsētas parka pļavā notiks "Saldus Saules" gadatirgus, kurā varēs baudīt gan gardu maltīti, gan būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs - keramikas darbu veidošanā, šaušanā ar loku un izjādēs ar zirgu. Teltī būs apskatāmas Liepājā ražotas elektriskās ģitāras.

Festivālā šogad darbosies atsevišķa labiekārtota VIP zona un VIP autostāvvieta. Būs iespēja nakšņojot festivāla telšu pilsētiņā.

Festivāla biļetes pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un mājaslapā "Bilesuserviss.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)