Banner 980x90

Kādēļ  zvaigznes formas telts noma ir vispopulārākā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Telts noma izglābs ikvienu pasākumu, ko rudenī rīkojat brīvā dabā!  Netraucēs ne lietus, ne vējš, un Jums virs galvas būs patīkama sajūta. Ērts un arī vizuāli pievilcīgs risinājums ir zvaigznes formas telts noma.

Telts raksturojums
Zvaigznes formas telts ir vidēja izmēra telts, kas aizsargā no lietus, saules un daļēji arī no vēja. Šāds nosaukums tai dots netradicionālās formas dēļ – tā atgādina piecu staru zvaigzni. Turklāt tā parasti ir spilgtās krāsās pretstatā ierasti baltajai vai pelēcīgajai. Telti balsta centrālais stienis konstrukcijas vidū, bet tās stari tiek iestiprināti zemē ar ķīļveida stieņiem. Nosegtā lietderīgā platība tai ir aptuveni 50 m². 

Pasākumi, kuros ir piemērota šīs telts noma
Zvaigznes formas telts ir pieprasīta dažāda veida pasākumos un aktivitātēs, jo tā ir ne tikai praktiska un ērta, bet arī vizuāli pievilcīga. Pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" košā zvaigznes telts iederēsies un reizē izcelsies jebkurā vietā, kur tā atradīsies. Tieši tādēļ zvaigznes telts noma ir lietderīga ne tikai atpūtas un sporta pasākumiem, bet arī reklāmas aktivitātēm. Tāpat tās forma ir kā papildu akcents arī citos svētkos. Zvaigznes telts noma ir piemērota:
- korporatīvajiem pasākumiem,
- uzņēmuma reklamēšanas nolūkiem,
- sporta spēlēm,
- dzimšanas dienu svinībām,
- dārza svētkiem,
- bērnu ballītēm.

Tā kā šādas telts stiprinājumi ir jāiedzen zemē, šīs telts noma ir derēs pasākumiem zālienā.

Kādēļ izvēlēties tieši zvaigznes formas telti? 
Tās forma atšķiras no tradicionālajām teltīm, tādēļ tai ir vairākas priekšrocības. Šāda telts piemērota, ja nevēlaties strikti ierobežotu telpu – zvaigznes formai nav vertikālu sienu, tāpēc tā neradīs slēgtas telpas iespaidu. Teltī var iekļūt no visām pusēm, tādēļ to var novietot pašā notikuma centrā, nedomājot par to, uz kuru pusi vērst ieeju. Tāpat zvaigznes formas telts regulārā forma ļauj brīvi izvēlēties, kādā izkārtojumā zem tās izvietot galdus un citu nepieciešamo aprīkojumu. Šādas nojumes forma ļauj maksimāli izmantot iekšējo platību, savukārt lietus laikā mitrums no telts slīpuma viegli notek nost. 

Zvaigznes formas telts uzstādīšana un demontāža
Šo telti var salīdzinoši ātri un viegli uzstādīt aptuveni 15 minūtēs. Šādas telts montāžai nepieciešami vismaz trīs cilvēki un visērtāk šo darbu uzticēt profesionāļiem. "Akurāts" piedāvā gan telts piegādi, gan arī montāžu ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)