Banner 980x90

"Maxima Latvija" veikalā Saldū jūlijā saziedoti vairāk nekā 700 eiro

Saldus24.lv
Saldus24.lv
Labdarības programmas "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ietvaros "Maxima Latvija" veikalos Saldū jūlijā saziedoti 743,25 eiro. Kopumā jūlijā saziedoti 7967,49 eiro, tādējādi nodrošinot palīdzību 1255 bērniem līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm visā Latvijā.

Kā pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris, no saziedotajiem līdzekļiem "Maxima Latvija" veikalos 6409,75 eiro tika saziedoti ziedojumu kastītēs pie kasēm, bet 1557,74 eiro – no pārdotajiem AS "Tukuma piens" akcijas produktiem.

Ar labdarības fonda "Ziedot.lv" un 26 reģionālo organizāciju palīdzību jūlijā 1255 bērni visā Latvijā saņēma 1766 piena maisījumu iepakojumus un 1040 autiņbiksītes. Jūlijā Saldus, Brocēnu un Auces novados palīdzību saņēmuši 54 bērni no trūcīgām ģimenēm.

"Esmu ļoti pateicīga par nerimstošo sabiedrības iesaistīšanos labdarības programmā "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" un patiesi novērtēju visu to, kas līdz šim ir sasniegts šī projekta ietvaros. Ikviens ziedojums liecina par īstenu labsirdību, un ir milzīgs atbalsts tām ģimenēm, kuras šobrīd saskārušās ar grūtībām," izsakot pateicību atzīst "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta.

Labdarības programma "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" tika aizsākta 2015.gada martā. To organizē labdarības fonds "Ziedot.lv" un veikalu tīkls "Maxima Latvija" sadarbībā ar 29 reģionālajām labdarības organizācijām. Labdarības programmas ietvaros bērni līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm katru mēnesi, mēneša pēdējā nedēļā, tiek nodrošināti ar autiņbiksītēm un piena maisījumiem 16 eiro vērtībā. Kopš labdarības programmas sākuma bērniem līdz divu gadu vecumam no trūcīgām ģimenēm "Maxima Latvija" veikalos kopā saziedoti 258 571,02 eiro.

"Mēs, Latvijas iedzīvotāji, varam būt lepni par sevi - par nebeidzamu labsirdību un spēju palīdzēt tiem, kuriem tas nepieciešams visvairāk. Jau vairāk nekā gadu katru mēnesi mēs kopīgiem spēkiem nodrošinām konstantu atbalstu pašiem mazākajiem Latvijas iedzīvotājiem un viņu ģimenēm, kuras nonākušas trūkumā. Paldies sakām par ikvienu ziedojumu!" iedzīvotāju atbalstu novērtē "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Ziedojumus iespējams veikt SIA "Maxima Latvija" veikalos visā Latvijā – gan ziedojumu kastītēs, gan izvēloties veikalos produktus ar īpašu akcijas zīmi "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem", kas nozīmē, ka ražotājs ziedos 1 centu no produkta cenas mazuļu atbalstam. Šobrīd labdarības programmā ir iesaistījies AS "Tukuma piens" ar pienu un kefīru "Baltais" 2%, ziedojot 1 centu no katra pārdotā produktu iepakojuma. Sniegt atbalstu mazuļiem no trūcīgām ģimenēm var arī ziedojot Ziedot.lv mājaslapā (http://www.ziedot.lv/palidzi-trucigiem-mazuliem-2137) un zvanot uz ziedojumu tālruni 9006 7004 (maksa par zvanu 1,42 eiro).

Labdarības programma "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ietilpst SIA "Maxima Latvija" ģimeņu atbalsta programmā "Augošai Latvijai", kas apkopo dažādas uzņēmuma iniciatīvas un sadarbības projektus šajā jomā, un kuras galvenais vadmotīvs ir par ģimenei draudzīgu vidi un ērtu iepirkšanos. Vairāk iepazīties ar programmu iespējams mājaslapā www.augosai.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)