Banner 980x90

"Mežakaķis" – aktīva atpūta lieliem un maziem

Rudens nav tas gadalaiks, kad brīvais laiks ir jāpavada mājās un jāsūdzas par garlaicību. Gluži otrādi – tas ir laiks, kad jādodas ārā un jātver pēc nebijušiem piedzīvojumiem. Ja tuvākajā laikā Tev jādodas uz dzimšanas dienas svinībām vai kādām citām viesībām, tad atceries, ka lieli un mazi jubilāri būs sajūsmā par iespēju atpūsties izklaides parkā "Mežakaķis".
   
Tā ir viena no populārākajām aktīvās atpūtas vietām Latvijā, kur katrs var izdzīvot pastaigu kokos jeb došanos uz priekšu, pārvarot dažādus šķēršļus.
   
"Mežakaķis" ir tava iespēja izbaudīt sportiskas aktivitātes, kas sagādās virkni pozitīvu emociju. Šāds laika pavadīšanas veids viennozīmīgi ir domāts cilvēkiem, kuriem patīk aktīvs dzīvesveids un uzturēšanās dabā. Tie, kas jau kaut reizi pabijuši "Mežakaķī ", zina, ka piedzīvojumu parkā uz augošiem kokiem dažādā augstumā ir nostiprināti šķēršļi, kurus veido nostieptas troses, tīkli, dažādu konstrukciju tiltiņi, šūpoles, baļķi, virves un kāpnes, kā arī nobraucieni pa trosi. Tikai atceries, ka pirms doties aktīvā atpūtā ir vērts parūpēties par atbilstošu apģērbu kāpelēšanai "pa kokiem". Tas nozīmē, ka apģērbam jābūt brīvam, ērtam un sportiskam.
   
"Mežakaķis" ir piemērota izklaide praktiski visiem vecumiem – to ir iecienījušas kā ģimenes, tā darba kolektīvi un individuāli aktīvisti. Uz "Mežakaķi" Siguldā piesakās arī skolēnu grupas, kas iekļauj šo kā vienu no ekskursijas maršrutiem. Tur kopumā izveidoti 77 šķēršļi, kuri sadalīti sešās pēc grūtības pakāpes atšķirīgās trasēs. Atpūtas parka apmeklējumu var apvienot arī ar došanos ekskursijā pa Siguldu vai iepazīt tās apkārtni rudenīgās noskaņās.
   
Lieliskadavana.lv piedāvā vairākus variantus neaizmirstamai atpūtai:
- augstuma un izturības pārbaudījums izklaides parkā "Mežakaķis",
- izklaide bērniem piedzīvojumu parkā "Mežakaķis",
- piedzīvojumi "Mežakaķis" parkā un pusdienas,
- jautra atpūta kompleksā "Kaķītis" (atpūtai divām personām).
 
Kopā ar Lieliskadavana.lv Tavas brīvdienas būs izdevušās, jo tajā atrodami daudz un dažādi piedāvājumi lieliskai atpūtai. Ielūkojies mūsu mājaslapā – tur ir kas piemērots gan darba kolektīviem un draugu kompānijām, gan ģimenēm, gan arī burvīgai atpūtai divatā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)