Banner 980x90

Nākamnedēļ Saldū norisināsies gaisa balonu festivāls

Rīga, 16.jūl., LETA. 27.jūlijā un 28.jūlijā Saldū norisināsies tradicionālais gaisa balonu festivāls "Saldus 2018", kurā piedalīsies gaisa balonu komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas, aģentūru LETA informēja "Forte PR" pārstāvis Jānis Kļaviņš.

Gaisa balonu festivāla abās dienās norisināsies ne tikai balonu lidojumi virs Saldus pilsētas, bet programmā paredzēta arī degļu parāde un balonu spīdēšana, kas atkarībā no laika apstākļiem norisināsies vienā no pasākuma dienām ap plkst.23 dažādās Saldus vietās.

Kā informēja organizatori, festivāla laikā paredzēts arī kāds īpašs notikums - trīs pāri tiks salaulāti gaisa balonā. Virs koku galotnēm viņi mīs gredzenus un saņems laulības apliecību, taču esot jārēķinās, ka laulību ceremonija notiks tikai gadījumā, ja baloni varēs pacelties gaisā.

Tāpat festivāla laikā plānoti trīs gaisa balonu lidojumi virs Saldus - atkarībā no laika apstākļiem tie notiks 27.jūlijā un 28.jūlijā ap plkst.20 un 28.jūlijā ap plkst.7. Par vietām, no kurām gaisa baloni pacelsies lidojumam, tiks ziņots pasākuma norises dienās, jo gaisa balonu pacelšanās atkarīga no vēja stipruma un virziena.

Kā norāda festivāla organizatori, visi pasākumi norisināsies tikai labvēlīgos laika apstākļos, turklāt arī pasākumu norises laiki var mainīties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)