Banner 980x90

Nedēļas nogalē Saldū notiks tradicionālais mūzikas festivāls "Saldus saule 2015"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Saldus Kalnsētas parkā sestdien, 23.jūlijā, notiks tradicionālais mūzikas festivāls "Saldus saule 2015", kas piedāvās baudīt stilistiski ļoti dažādu Latvijas mūziķu un apvienību priekšnesumus, informēja festivāla producents Uldis Akselrods.

Festivāla vakara programmu uz lielās skatuves plkst.16 ar enerģisku un tikai viņiem raksturīgu rokmūziku ieskandinās grupa "Laime pilnīga", kuru pēc tam nomainīs jaunā un oriģinālā, ārpus kāda konkrēta mūzikas stila rāmjiem esoša Liepājas mūziķu formācija "Illa".

Vakara gaitā ar savu uzstāšanos fanus priecēs leģendārie "Opus pro", "Ainars Virga un Buks", "Dzelzs vilks", "Rusted Wheel", savukārt plkst.22.00 uz "Saldus saules" skatuves kāps elektroniskās popmūzikas grandi - apvienība "Jumprava". Pēc tam uzstāsies Ivo Fomins un Felikss Ķiģelis.

Kā katru gadu, pēc pusnakts kopīgā mūziķu izpildījumā skanēs festivāla himna - Ērika Ķiģeļa balāde "Saldus saule", ko pavadīs krāšņa uguņošana.

Pirmo reizi uz "Saldus saules" skatuves uzstāsies "Gacho" ar savu komandu, kā arī uzstāsies "Triana parks", bet jau pret rītu festivālu noslēgs "Pienvedēja piedzīvojumi".

Festivāls aicina arī ģimenes ar bērniem, jo sestdienas rīts sāksies ar bērnu koncertu "Saldus saulīte" un Saules tirdziņu, kur gan lieli, gan mazi festivāla apmeklētāji varēs piedalīties dažādās aktivitātēs un atrast ko sev interesantu. Būs iespēja jāt ar zirgu, būs ūdens atrakcijas, radošās darbnīcas un pat pirts ar baļļu.

Festivāls Saldus saule pirmoreiz notika 1987.gadā, un ir latviskākais un senākais no joprojām notiekošajiem Latvijas rokfestivāliem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)