Banner 980x90

Negadījumā Saldū traumas guvis velosipēdists

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Otrdien, 27.septembrī, Saldū, Rīgas ielā, braucot ar velosipēdu, kritis 2002.gadā dzimis puisis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Bet Rīgā, Ieriķu ielā, 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Mitsubishi Space" uzbraucis 1999.gadā dzimušam jaunietim, kurš pēc sadursmes nogādāts slimnīcā.

Valmierā, Rīgas ielā, 1971.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Volvo" iebraukusi priekšā stāvošā automašīnā, kurā atradusies 1980.gadā dzimusi sieviete. Slimnīcā nogādāta "Opel" vadītāja.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 113 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 76 Rīgas reģionā, 13 Zemgales reģionā, pa 10 Vidzemes un Kurzemes reģionā, bet četri - Latgales reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)