Banner 980x90

Pabriku iegāza Aizsardzības ministrijas nesaprašanās ar Zvārdi

Pirms gada pieņemtais valdības lēmums uzticēt akciju sabiedrībai "Latvijas valsts meži" atpirkt zemes īpašumus no Zvārdes iedzīvotājiem, ko Aizsardzības ministrija pamatoja ar sprādzienbīstamu priekšmetu atrašanos šajā teritorijā, bija viens no iemesliem, kas mazināja aizsardzības ministra Arta Pabrika izredzes veidot nākamo valdību, vēstī laikraksts "Diena".

Valsts prezidenta kanceleja bija saņēmusi Saldus novada satraukto iedzīvotāju, kā arī biedrības "Vienoti Zvārdei" vēstules, kurās izskan bažas par šīs teritorijas neskaidro turpmāko likteni.

Aizsardzības ministrijas nesaprašanās ar Zvārdes iedzīvotājiem Valsts prezidentam Andrim Bērziņam lika šaubīties par aizsardzības ministra Arta Pabrika spēju vadīt valdību tik sarežģītā laikā. Nākamajā gadā būs ne tikai Saeimas, bet arī Eiropas Parlamenta vēlēšanas, kad koalīcijas darba organizēšanai būs vajadzīgas īpašas prasmes, lai varētu runāt par rīcībspējīgu un stabilu valdību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)