Banner 980x90

Padomi, kā izvēlēties īstās dāvanas sievietei

Dāvanu pasniegšana ir daļa no savstarpējo attiecību mākslas. Ar dāvanām mēs izpaužam savu attieksmi un uzmanību. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties pārdomātas dāvanas katrā dzīves situācijā. 

Novērojumi liecina, ka grūtāk ar šo uzdevumu tikt galā ir vīriešiem, kuriem jāpasniedz dāvanas sievietei. Tāpēc esam apkopojuši dažus ieteikumus un padomus, kas var noderēt, meklējot, izvēloties un iesaiņojot dāvanas sievietei. 8. marts nav aiz kalniem, tāpēc šie padomi var noderēt.

Labākās dāvanas atslēga – VIŅAS personība
Katra sieviete ir unikāla un īpaša. Viena dāvana nekad nederēs visām. Tāpēc vispareizākais ceļš līdz īstajai dāvanai ir sievietes personība. Kāda viņa ir? Kas viņai patīk? Kas viņu aizrauj? Kādi ir viņas hobiji, sapņi un plāni? Atrodot tos atslēgas vārdus un sajūtas, kas saistās tieši ar šo sievietei, kļūs skaidrs, kāda veida dāvanas viņai varētu patikt, kurā preču segmentā tās meklēt vai noteikti nemeklēt. 

Mīļotā, sieva, mamma, māsa, draudzene – katrai no viņām ir īpaša vieta jūsu dzīvē, katru no viņām jūs pazīstat un izjūtat savādāk. Atliek tikai veltīt laiku, lai padomātu, kas katru no viņām patiešām iepriecinātu.

Izvairies no dāvanām, ko var pārprast
Vienmēr ieteicams izvairīties no tādām dāvanām, kas dod neskaidrus signālus un var radīt pārpratumus, mulsināt vai pat aizvainot saņēmēju. Piemēram, romantiskas un pat erotiskas dāvanas drīkst dāvināt tikai mīļotajai sievietei. Un arī tikai tad, ja skaidri zināt, ka viņai patiks šāda veida dāvana. Meklējot dāvanu vienkārši draudzenei, darba kolēģei vai tuvai paziņai, jāizvairās no visa tā, kas varētu dot romantiskus signālus, radīt pārpratumus.

Tāpat ir arī tādas dāvanas, kas var aizskart, piemēram, norādot uz viņas trūkumiem, liekot sajusties neveikli. Sievietei, kura cīnās ar lieko svaru, diez vai vajag to akcentēt, dāvinot sporta inventāru vai grāmatas par diētām, ja vien viņa pati nav izteikusi vēlmi pēc šādām dāvanām.

Piepildi VIŅAS sapņus un vēlmes


Sievietes sirdi ielīksmot ir visvieglāk, piepildot viņas sapņus un vēlmes. Te priekšrocība ir tiem vīriešiem, kuriem piemīt talants klausīties un arī atcerēties dzirdēto. Sievietes nemitīgi jūsmo par kaut ko, kas viņām patīk. Tās var būt konkrētas preces, atpūtas vietas, zīmoli, pilsētas utt. Tad nu atliek tikai pēc savām iespējām piepildīt kādu no viņas vēlmēm. 

Brīnišķīga dāvana būs ilgi kārotā atpūta SPA centrā – vienai pašai, ar lutinošām procedūrām, izbaudot mieru, labu grāmatu un relaksāciju. Tikpat labi tas var būt elegants sieviešu velosipēds, jo viņa jau sen runā par to, ka vēlas braukšanu ar velosipēdu padarīt par savu hobiju, sniedzot labumu arī veselībai. Varbūt beidzot dzimšanas dienā aizvediet mammu, māsu vai sievu ekskursijā un atpūtā uz to skaisto pilsētu, par kuru viņa jūsmo.

Daudzas lieliskas dāvanas sievietei vienuviet varat apskatīt un iegādāties interneta veikalā https://www.lieliskadavana.lv/davanas-sievietei. Ticiet, ka sieviete īpaši novērtēs to, ka vīrietis ir klausījies, sadzirdējis un īstenojis viņas vēlmi.

Pievērs uzmanību niansēm – iepakojums, kartīte, ziedi utt.
Kad īstā dāvana ir atrasta, tad vajadzētu veltīt vēl nedaudz laika, lai padarītu to perfektu ar pāris būtiskiem sīkumiem. Viņas pievērš uzmanību detaļām, priecājas par personīgu attieksmi, tāpēc dāvanai var pievienot jauku apsveikuma kartīti, kurā ir patiess un ar roku rakstīts novēlējums. Tāpat jāpadomā par dāvanas iesaiņojumu. Protams, ideāls papildinājums būs svaigi ziedi, kas iepriecinās jebkuru sievieti.

TOP dāvanas, kas patīk sievietēm
Apkopojām tās dāvanas, kuras sievietes visbiežāk vēlas saņemt un par kurām īpaši priecājas: 
• ceļojumi un brīvdienas gan Latvijā, gan ārzemēs,
• atpūta SPA un skaistumkopšanas procedūras,
• jaunas viedierīces un gadžeti,
• dāvanu kartes veikalos un pakalpojumiem,
• juvelierizstrādājumi,
• kvalitatīvas smaržas,
romantiska atpūta kopā ar mīļoto.

Atceries – ja dāvana ir no sirds, pārdomāta un piemeklēta tieši šai sievietei, viņa to pamanīs un patiešām novērtēs. Dāvanas materiālā vērtība nav tik būtiska, viņa daudz vairāk novērtēs pašu žestu un laiku, ko dāvinātājs ieguldījis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)