Banner 980x90

papildināta - Pirmdien ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl četri cietuši

(Pievienota 3.-5.rindkopa.)

Rīga, 19.febr., LETA. Aizvadītajā diennaktī Latvijā ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl četri cietuši, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

Trīs cilvēkus ugunsdzēsēji no ugunsnelaimēm izglābuši.

Traģiskais ugunsgrēks, kurā gāja bojā divi cilvēki, noticis Saldus novadā. Īsi pēc pusnakts glābējiem tika ziņots par degošu saimniecības ēku. 35 kvadrātmetru plašajā ugunsgrēkā gāja bojā divi cilvēki.

Tikmēr Jelgavas novadā kādā daudzstāvu dzīvojamā māja bija izveidojies sadūmojums un desmit kvadrātmetru platībā dega sadzīves mantas, kā arī mēbeles. Pirms glābēju ierašanās kaimiņi no degošā dzīvokļa caur logu izglāba vienu cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem.

Savukārt Rīgā ap plkst.23 ugunsdzēsējiem tika ziņots par jūtamu deguma smaku kādas daudzstāvu mājas pagrabā. Izmantojot glābšanas maskas, ugunsdzēsēji izglāba trīs cilvēkus, līdztekus no ēkas evakuēja 21 cilvēku un divus mājdzīvniekus. Ugunsgrēkā cieta trīs cilvēki, kuri tika nodoti mediķiem. Ēkā 25 kvadrātmetru platībā dega pagrabā izbūvēts šķūnis un sadzīves mantas.

No astoņiem aizvadītajā diennaktī reģistrētajiem ugunsgrēkiem trīs izcēlušies Rīgā, viens citā pilsētā, bet četri novados.

Dienesta darbinieki veikuši arī 15 glābšanas darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)