Banner 980x90

Par Saldus novada domes priekšsēdētājas jauno vietnieci kļūst Ilze Kļava

Saldus novada domes ārkārtas sēdē par domes priekšsēdētājas vietnieci ievēlēta Ilze Kļava (ZZS), kura šai amatā darbosies iepriekšējā vietnieka Māra Zusta (V) vietā.

Saldus novada domes priekšsēdētāja Indra Rassa ("Reģionu alianse") aģentūru LETA informēja, ka Kļava, kura ir arī partijas "Latvijas Zemnieku savienība" Saldus nodaļas vadītāja, tika ievēlēta ar 16 balsīm no 17.

Pirms tam, piektdien, 27.februārī, notika novada domes ārkārtas sēde, kurā pēc astoņu deputātu iesnieguma domes vairākums neuzticību izteica domes priekšsēdētājas vietniekam darbam ar kapitālsabiedrībām Mārim Zustam (V). Par viņa atbrīvošanu balsojuši 15 deputāti no 16 klātesošajiem, bet viens domes sēdē nepiedalījās.

Rassa pastāstīja, ka, pēc viņas novērotā, deputātu neuzticība Zustam nav saistīta ar kādu konkrētu gadījumu, bet tā veidojusies ilgākā laikā. Patlaban bijušais vietnieks turpina darbu domē kā deputāts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)