Banner 980x90

Patēriņa kredīts no "Credit24" – naudas aizdevums nozīmīgiem dzīves plāniem

Situācijās, kad steidzami ir nepieciešama lielāka naudas summa dažādiem svarīgiem izdevumiem, cilvēki visbiežāk izvēlas patēriņa kredītu. Vai nu tas būtu atpūtas brauciens, mācību vai medicīnisko pakalpojumu apmaksa, vai arī sadzīves tehnikas iegāde vai mājokļa remonts, patēriņa kredīts ir praktisks īstermiņa aizdevums noteiktam pakalpojumam vai pirkuma īstenošanai. 

Izvēloties saņemt tādu finanšu pakalpojumu kā patēriņa kredīts, ir svarīgi atrast uzticamu naudas aizdevēju, kas piedāvā skaidrus un saprotamus naudas aizņemšanās noteikumus. Draudzīgais un uzticamais ātro kredītu sniedzējs "Credit24" piedāvā aizņemties līdz EUR 3000 ar atmaksas termiņu līdz 24 mēnešiem. Lai pieteiktos kredītam, ir nepieciešams mobilais tālrunis, e-pasta adrese un konts jebkurā bankā Latvijā.

Patēriņa kredīts no "Credit24" tiek izsniegts bez ķīlas un galvojuma. Lai pieteiktos "Credit24" naudas aizdevumam, ir jābūt Latvijas Republikas pilsonim vai pastāvīgajam iedzīvotājam ar beztermiņa uzturēšanās atļauju vecumā no 18 līdz 70 gadiem. Tāpat nepieciešami regulāri ienākumi, kas ļautu atmaksāt aizdevumu. 

Drošais naudas aizdevējs "Credit24" piedāvā arī Kredītlīniju – iespēju brīvi rīkoties ar naudu piešķirtā limita ietvaros. Piesakies vienreiz un izņem naudu, kad vien nepieciešams! Kredītlīnijas limits ir no EUR 250 līdz EUR 3000. Atceries, ka varēsi izņemt naudu, cik bieži un kādā apjomā vēlēsies (Kredītlīnijas limita ietvaros).

Ātra un vienkārša reģistrācija "Credit24" mājaslapā, pieteikuma aizpildīšana, un patēriņa kredīts jau ir Tavā kontā! Pēc pieteikuma nosūtīšanas naudas aizdevējs "Credit24" veiks Tavu maksātspējas un kredītvēstures izvērtēšanu, pēc kuras Tu saņemsi atbildi par naudas aizdevuma piešķiršanu. Svarīgākais ir atcerēties, ka patēriņa kredīts ir finansiāla atbildība, tāpēc jāaizņemas tikai tik daudz, cik patiešām ir nepieciešams! 

"Credit24" pakalpojumi ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu, ka klients var viegli un elastīgi kontrolēt savas finanses. Tāpēc uzticamais kredītdevējs "Credit24" piedāvā arī papildu pakalpojumus tādus kā bezmaksas atgādinājums par maksājuma datumu, maksājuma datuma maiņa, Kredītlīnijai – kredītlimita summas samazināšana, bezmaksas kredītlimita summas palielināšana. Elastīgi un īpaši klientu vajadzībām pielāgoti ātro kredītu pakalpojumi no uzticamā naudas aizdevēja "Credit24"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)