Banner 980x90

Pērn uz pusi sarukuši Saldus novada domes priekšsēdētājas Indras Rassas naudas uzkrājumi

Saldus24.lv
Saldus24.lv
Pagājušajā gadā uz pusi sarukuši Saldus novada domes priekšsēdētājas Indras Rassas (LRA) uzkrājumi. Ja 2014.gadā viņa bija deklarējusi 53 227 eiro uzkrājumus bankā, tad pērn - 25 612 eiro, liecina viņas valsts amatpersonas deklarācija par 2015.gadu.

Rassas kopējie ienākumi pērn bijuši 51 412 eiro. Saldus novada pašvaldībā viņa nopelnījusi 32 850 eiro. Par pagājušo gadu viņa saņēmusi arī 18 562 eiro pensiju.

Domes priekšsēdētāja pērn par 8000 eiro pārdevusi 2008.gada izlaiduma automašīnu "Audi A4". Pašlaik viņas īpašumā ir 2015.gada izlaiduma automašīna "VW Tiguan" un piekabe. Rassai pieder dzīvoklis Saldū un zeme Ventspilī.

Neskaitot ieņemamos amatus Saldus novada domē, Rassa ir arī Kurzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes locekle, SIA "Viduskurzemes AAO" kapitāldaļu turētāja pārstāve, Eiropas Savienības struktūrfondu uzraudzības komitejas pārstāve un kapitāldaļu turētāja pārstāve SIA "Saldus tirgus", SIA "Saldus namu pārvalde", SIA "Saldus siltums" un SIA "Saldus komunālserviss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)