Banner 980x90

Pie Cieceres ezera par 65 502 eiro ierīkos skatu torni un atpūtas vietu

Ventspils, 10.janv., LETA. Brocēnu novadā pie Cieceres ezera par 65 502 eiro ierīkos skatu torni un atpūtas vietu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Līgums par skatu torņa un atpūtas vietas projektēšanu, būvniecību un autouzraudzību noslēgts ar SIA "Warss+", kas šos darbus piedāvā veikt par 65 502 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Projektā plānots izveidot jaunu tūrisma objektu, izbūvējot vismaz 16 metrus augstu skatu torni un Brocēnu novada Cieceres pagasta "Saulrietos" labiekārtojot atpūtas vietu ar galdu, soliem, ugunskura vietu un informācijas stendu. Līdz skatu tornim paredzēts izbūvēt koka kāpnes.

Būvdarbus plānots pabeigt līdz šī gada 1.jūlijam.

"Warss+" ir Vecpiebalgas novadā reģistrēts būvniecības uzņēmums, kas 2016.gadā strādāja ar 730 848 eiro apgrozījumu un 31 082 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)