Banner 980x90

Pirkumi un kredīti internetā – kas jāņem vērā, ja vēlies abus?

Foto: Bigstockphoto.com / Deagreez
Foto: Bigstockphoto.com / Deagreez
Internets, šķiet, ir kļuvis par neatņemamu mūsu ikdienas sastāvdaļu uz visiem laikiem. Ar tā palīdzību iespējams paveikt teju jebko – kultūras mīļiem internets sniedz iespēju jebkurā pasaules vietā redzēt iemīļotākās filmas un seriālus vai arī klausīties karstākos albumus; draugi un paziņas ar interneta palīdzību var sarunāties un redzēt viens otru arī tad, ja katrs atrodas savā planētas pusē. Taču internets lieti noder arī dažādu pirkumu veikšanai, jo, pirmkārt, iepirkšanās internetā ir ļoti ērta un izdevīga, kā arī, otrkārt, lai iegūtu nepieciešamo naudas apjomu, nav jādodas uz banku vai jāgaida algas diena – kredīti internetā ir mūsdienu realitāte. Taču kas jāņem vērā, ja kredītu vēlies izmantot pirkumiem internetā? Esam sagatavojuši trīs jautājumus, uz kuriem atbildot, Tev taps skaidrs, vai kredīts internetā neradīs vien liekas problēmas!

♦ Vai pirkums jāveic nekavējoties?
Produkti veikalu plauktos izskatās īpaši vilinoši, un vēlme tos iegādāties mēdz parādīties vienā momentā. Ja finanšu situācija to atļauj – kāpēc gan ne, taču, ja naudu pirkumam grasies aizņemties vai arī skaidri zini, ka aizņemties būs nepieciešams pēc tam, padomā kārtīgi – varbūt aiz skatloga esošā prece Tev šobrīd nemaz nav nepieciešama? Ja saplīsis ledusskapis vai kāda cita ikdienā nepieciešama ierīce, nav šaubu, ka tā jāiegādājas pēc iespējas ātrāk, bet jauna kleita vai īpaši moderni lietie diski tomēr var nedaudz pagaidīt, turklāt tādējādi būsi ietaupījis naudu, kā arī izvairījies no liekām parādsaistībām.

♦ Esi patiešām drošs, ka noteiktajā termiņā naudu varēsi atdot?
Ne velti gana bieži tiek izmantots teiciens "Nebaidies no lieliem izdevumiem – baidies no maziem ienākumiem!", un izņēmums nav arī ātrie kredīti. Lai cik neliela šķistu summa, kuru vēlies aizņemties, atceries, ka noteiktā datumā tā būs jāatdod, tāpēc pirms aizņemšanās rūpīgi padomā, vai līdz noteiktajam termiņam Tavā rīcībā nonāks nepieciešamā naudas summa. 

 Vai es varu to atļauties?
Arī tad, ja kredīti internetā Tev šķiet pa kabatai, neaizmirsti, ka nekur nepazudīs arī pārējie ikmēneša izdevumi, piemēram, dzīvokļa īre, elektrības rēķins un komunālie maksājumi. Pirms aizņemies, veic nelielus aprēķinus, saskaitot visus plānotos izdevumus, provizorisko kredīta maksu, kā arī neaizmirsti par pēkšņiem, neparedzētiem izdevumiem! Aktuāls reizēm kļūst arī jautājums par to, vai pieejami ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi. Konkrētas atbildes uz šo jautājumu nav, taču jārēķinās, ka slikta kredītvēsture ievērojami samazina iespējas saņemt jaunu kredītu.

Credit24 kredīti internetā – elastīgs un uzticams pakalpojums
Ja uz visiem iepriekš uzdotajiem jautājumiem atbildēji apstiprinoši, ļoti iespējams, ka ātrais kredīts Tev patiešām var noderēt, nesagādājot finansiāla rakstura problēmas. Taču, ja attiecīgo pakalpojumu līdz šim neesi izmantojis un nezini, kuru aizdevēju izvēlēties, padomā par Credit24! Šajā kredītiestādē iespējams aizņemties līdz EUR 4000 ar atmaksas termiņu līdz pat 36 mēnešiem – tādējādi kredītu varēsi izmantot arī kādam lielākam pirkumam. Savukārt, ja citviet galvenokārt pieejami ātrie kredīti no 20 gadu vecuma, Credit24 pakalpojumi pieejami jau no 18 gadu vecuma. 

Tev šķiet, ka kredīts internetā ir tieši tas, kas nepieciešams, lai veiktu kāroto pirkumu? Ienāc Credit24.lv un uzzini par šo pakalpojumu vairāk, taču vienmēr atceries – aizņemies atbildīgi, kā arī vienmēr apsver savas iespējas kredītu noteiktajā laikā atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)