Banner 980x90

"VIA SMS" – risinājums, ja steidzami nepieciešama finanšu palīdzība

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai arī cik rūpīgi Tu plānotu ikdienu, dzīve mēdz sagādāt pārsteigumus. Gan plānotie, gan neplānotie notikumi nereti prasa papildu finanšu līdzekļus. Ja to nav, ir iespēja saņemt salīdzinoši ātru palīdzību pie nebanku kredītdevēja, ienākot www.viasms.lv.

Ātrais kredīts – cik ātri tas ir?
Nebanku kredītdevēji piedāvā īstermiņa ātros kredītus. Lai tiem pieteiktos, Tev nekur nav jādodas, bet vari to izdarīt jebkurā vietā, kur atrodies un kur vien pieejams internets. Tev jāienāk aizdevēja mājaslapā, jāreģistrējas un jāapstiprina sava konta numurs. Kredītiestāde sava darba laika ietvaros Tavu pieteikumu izskata un atbildi sniedz dažu minūšu laikā. Ja tā ir pozitīva, nauda nekavējoties tiek ieskaitīta Tavā kontā. Jā, tieši tādēļ tos sauc par ātrajiem kredītiem! Un tieši tādēļ tos izvēlas cilvēki, kuriem nauda nepieciešama steidzami, netērējot liekus resursus.

Kādiem nolūkiem kredītu izmanto?
Iedomājies, ka Tev negaidīti nepieciešams remonts automašīnai, kuru izmanto ikdienā, vai radušās veselības problēmas. Tu taču nevēliesies tērēt laiku, lai sniegtu dokumentus bankā kredīta saņemšanai, vai aptaujāt radus un draugus, kurš no viņiem varētu Tev aizdot naudu?  Šāda veida iemesliem ir paredzēti tādi ātrie kredīti kā, piemēram, nebanku aizdevēja "VIA SMS" piedāvājums. 

Šo aizdevumu visbiežāk izmanto:
• medicīnas izdevumiem;
• mājokļa remontam;
• sadzīves tehnikas iegādei;
• mācību, kursu apmaksai;
• auto remontam;
• citiem negaidītiem tēriņiem vai svarīgam pirkumam.

Ja arī Tev radusies nepieciešamība pēc šādiem papildus līdzekļiem, droši vari aplūkot nebanku kredītdevēju piedāvājumu.

Cik es varu aizņemties?
Ātro kredītu ietvaros ir iespēja aizņemties naudas summu līdz vairākiem tūkstošiem eiro. Pirmajā aizņemšanās reizē parasti tiek piešķirta mazāka summa. Kad esi to atmaksājis, nākamreiz vari aizņemieties vairāk – atbilstoši savai maksātspējai. Piemēram, ienākot https://www.viasms.lv/, pirmajā reizē vari pieteikties naudas aizdevumam no 50 līdz 350 eiro, savukārt nākamās reizēs varēsi saņemt līdz 700 eiro lielu kredītu.

Cik ilgā laikā kredīts jāatdod?
Atdot aizņēmumu, atkarībā no konkrētā kredītdevēja piedāvājuma, ir iespējams divos veidos:
atmaksājot visu summu uzreiz – kredītu vari atdot vienā maksājumā laika posmā no dažām līdz 30 dienām;
atmaksājot aizdevumu pakāpeniski pa daļām – aizņēmumu vari atdot, maksājot noteikti summu katru mēnesi laika posmā līdz pat 36 mēnešiem.

Kredītdevējs "VIA SMS" piedāvā aizņēmumu atmaksāt vienā maksājumā no septiņām līdz 30 dienām. Tu to vari izdarīt savā profilā mājaslapā, caur internetbanku, jebkuras bankas filiālē, kā arī Latvijas Pastā, WebMoney un Runpay maksājumu terminālos.

Kā pieteikties?
Pieteikties "VIA SMS" kredītam ir pavisam vienkārši. Lai to izdarītu Tev:
• jāienāk vietnē viasms.lv; 
• jāizveido savs profils; 
• jāizvēlas naudas summa, kādu aizņemsies;
• jāieskaita aizdevēja kontā viens cents, lai apstiprinātu savu bankas konta numuru; 
• jāgaida aizdevēja atbilde! 

Ja atbilsti visām prasībām, naudu vienas bankas ietvaros saņemsi nekavējoties.

Kas nepieciešams, lai aizņemtos?
Lai saņemtu naudu no "VIA SMS", Tev jābūt vismaz 20 gadus vecam Latvijas iedzīvotājam ar atbilstošu maksātspēju un pozitīvu kredītvēsturi. Lai pieteiktos ātrajam aizdevumam, nav nepieciešami ne galvotāji, ne ķīla, ne arī citi dokumenti.

Izvērtē kredīta nepieciešamību!
Pirms pieņem lēmumu aizņemties naudu, apdomā, vai tās tērēšanas mērķis ir pietiekami svarīgs un neatliekams. Nekad neaizņemies lielāku summu nekā nepieciešams! Rūpīgi aprēķini savas finanses un pārliecinies, ka pēc kredīta atmaksas Tev paliks pāri pietiekami daudz līdzekļu ikdienai nepieciešamajiem tēriņiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)