Banner 980x90

Saldū degusi divstāvu ēka

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti desmit ugunsgrēki, bet neviens cilvēks tajos nav cietis, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā operatīvā informācija.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Saldū, Līkā ielā, kur neapsaimniekotas divstāvu ēkas pirmajā stāvā dega sadzīves priekšmeti 15 kvadrātmetru platībā.

Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.5.57 un plkst.7.28 tas tika likvidēts.

Kopumā trešdien trīs ugunsgrēki dzēsti Latvijas novados, seši Rīgā, bet viens - kādā citā pilsētā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, ūdens sildītājs un veļasmašīna, vieglā automašīna, saimniecības ēka un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Tāpat VUGD darbinieki diennakts laikā veikuši 21 glābšanas darbu - desmit novados, septiņus Rīgā, bet četrus - citās pilsētās.

Diennakts laikā ugunsdzēsēji-glābēji saņēmuši arī septiņus maldinošus izsaukumus.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)