Banner 980x90

Saldū notiks sabiedriskā apspriešana par apvedceļa būvniecību

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pēc Vides pārraudzības valsts biroja lēmuma Nr.540 (30.12.2014.) uzsākts: Saldus apvedceļa būvniecības jaunā trasē ietekmes uz vidi novērtējums, pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv noskaidroja Saldus pilsētas pašvaldībā.

Paredzētās darbības ierosinātājs ir VAS "Latvijas Valsts ceļi". Tiek vērtētas divas alternatīvas trases aptuveni 5 km garumā pa Saldus, Zirņu un Novadnieku pagastiem.

Ar trases plānu un paskaidrojumiem var iepazīties:

* Saldus novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Saldū, Striķu ielā 3;
* interneta vietnē www.eiroprojekts.lv/Saldus

No 26.aprīļa līdz 20.maijam un šajā laikā sūtīt rakstiskus priekšlikumus par paredzēto darbību:

* Vides pārraudzības valsts birojam (Rūpniecības iela 23, LV – 1045 Rīga, tālr. 67321173, www.vpvb.gov.lv, e-pasts: vpvb@vpvb.gov.lv),
* Saldus novada pašvaldībai (Striķu iela 3, LV – 3801 Saldus, www.saldus.lv, e-pasts: dome@saldus.lv).

Paredzētās darbības ietekmes uz vidi sākotnējā sabiedriskā apspriešana notiks 16.maijā plkst.17.00 Saldus novada pašvaldības administratīvajā ēkā Saldū, Avotu ielā 12.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)