Banner 980x90

Saldū plāno lielāku kanalizācijas un mazāku ūdensapgādes tarifu

Ventspils, 14.marts, LETA. Saldū plānots par 5% palielināt kanalizācijas pakalpojumu tarifu, bet par 2% samazināt ūdensapgādes tarifu, liecina SIA "Saldus komunālserviss" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegtais tarifa projekts.

Kanalizācijas tarifu plānots palielināt no 1,124 eiro līdz 1,18 eiro par kubikmetru, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Savukārt ūdensapgādes tarifu paredzēts samazināt 0,939 eiro līdz 0,92 eiro par kubikmetru bez PVN.

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2018.gada 1.jūliju.

Uzņēmums skaidro, ka plānotās tarifa izmaiņas ir saistītas ar elektroenerģijas sadārdzinājumu, degvielas cenas kāpumu, darba samaksas palielināšanos un kanalizācijas infrastruktūras paplašināšanu, lai nodrošinātu centralizētās sadzīves kanalizācijas pieejamību mājsaimniecībām un veicinātu dzīves vides kvalitātes uzlabošanu un pamatlīdzekļu nolietojumu ūdensapgādē.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt "Saldus komunālservisam", kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)