Banner 980x90

Saldū šonedēļ svinēs Rozentāla ielas svētkus

Saldus24.lv
Saldus24.lv
Šīs nedēļas nogalē Saldū notiks Rozentāla ielas svētki, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Šogad Saldus pilsēta svin 160 gadu jubileju, bet Saldū dzimušajam glezniecības vecmeistaram Janim Rozentālam apritētu 150 gadi. Rozentāla ielas svētki solās būt viens no nozīmīgākajiem svētku gada pasākumiem.

Svētki notiks 13.augustā no plkst.11.00 Saldū, J.Rozentāla ielā. Pēc organizatoru teiktā, tas būs mākslinieciski bohēmisks pasākums, kura laikā varēs baudīt dažādu grupu un mākslinieku uzstāšanos, piedalīties mākslas darbu radīšanā, arī radošajās darbnīcās, sastapties ar ielu māksliniekiem, piedalīties gleznu izsolē un Holi krāsu ballītē. Iestājoties tumsai, notiks brīvdabas kino seanss.

Plkst.11.00 notiks svētku atklāšanā. Dienas programmā uzstāsies Kārlis Kazāks, Goran Gora, Gints Smukais un grupas "Ezeri", "My Radiant U" un "Rīgas modes". Tāpat dienas programmā plkst.12.10 notiks gleznu izsole, bet plkst.18.00 sāksies Holi krāsu ballīte kopā ar DJ "Ziggy".

Savukārt vakara programmā no plkst.19.00 uzstāsies grupas "Gain Fast", "Z - Scars" un "Dzelzs vilks", kā arī Fēlikss Ķiģelis un DJ "Ziggy".

Plkst.21.00 sāksies brīvdabas kinoseanss, kurā demonstrēs filmas "Emīla nedarbi" un "Dāvana vientuļai sievietei".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)