Banner 980x90

Saldus basketbolisti dodas uz Liepāju pierādīt savu pārākumu

Trešdien, 15.janvārī, BK "Saldus" dosies uz Liepāju, lai aizvadītu Aldaris Latvijas Basketbola līgas 1.divīzijas spēli pret "Liepāja/Triobet" basketbolistiem. Spēle notiks plkst.19.30, Liepājas Olimpiskajā centrā.

Abām komandām šī būs jau trešā spēkošanās reize šajā sezonā. Pirmajās divās spēlēs abas komandas uzvaras dalījušas uz pusēm, panākumus svinot savu skatītāju klātbūtnē. Pirmajā abu komandu mačā Liepājā oktobra mēnesī pārāki bija liepājnieki, kuri izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 95:74. Toties nepilnu nedēļu atpakaļ abas vienības mērojās spēkiem Saldū, kur sensacionālu uzvaru izcīnīja mājinieki (60:67), tādējādi liepājniekiem sagādājot septīto neveiksmi sezonā.

LBL turnīra tabulā tomēr labākās pozīcijās atrodas Liepājas basketbolisti, kuri ar izcīnītām 12 uzvarām 20 spēlēs atrodas 5.vietā. Turpretim "Saldus" rēķinā ir astoņi panākumi 20 spēlēs un komanda ir ierindojusies 8.pozīcijā 12 vienību konkurencē, turpinot cīņu par play-off.

Nesenais zaudējums Liepājas basketbolistiem ir palicis labā atmiņā, tāpēc komanda ir apņēmības pilna saviem skatītājiem pierādīt, ka tā ir bijusi nejaušība, taču "Saldus" basketbolisti centīsies pierādīt pretējo – tā ir bijusi likumsakarība.

Mačam video tiešraidē būs iespējams sekot līdzi arī sportacentrs.com.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)