Banner 980x90

Saldus novadā aiztur sievieti par kukuļa piedāvāšanu saistībā ar ātruma pārsniegšanu

Ventspils, 25.jūl., LETA. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu aizturēta autovadītāja Kurzemē piedāvājusi policistiem 20 eiro kukuli, lai viņai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

22.jūlijā Saldus novada Zirņu pagastā policisti, patrulējot ar ceļu policijas netrafarēto automašīnu, pamanījuši transportlīdzekli "Toyota Land Cruiser", kas pie atļautajiem 90 kilometriem stundā pārvietojās ar ātrumu 126 kilometri stundā. Brīdī, kad transportlīdzekļa vadītājai tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, viņa izkāpusi no savas automašīnas un ar maku rokās devusies pie policijas amatpersonām. Pieejot pie ceļu policijas netrafarētās automašīnas, viņa centusies policijas darbiniekus atrunāt no protokola noformēšanas, sakot, ka iepriekš viņai nav bijuši nekādi pārkāpumi.

Sieviete minējusi arī to, ka kopā ar ceļabiedriem braukusi no kāzām, un uzstājusi, ka vēloties ar policistiem kaut ko sarunāt. Pēc tam sieviete policistiem iedevusi kukuli 20 eiro apmērā. Policisti sievietei norādījuši uz to, ka šāda darbība viņas situāciju tikai pasliktina un tiks noformēts ne tikai protokols, bet arī sākts kriminālprocess par kukuļdošanas faktu.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu.

Šis šogad Kurzemē ir piektais gadījums, kad autovadītājs mēģina piekukuļot ceļu policiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)