Banner 980x90

Saldus novadā apturēts ar 130 km/h braucošs "BMW"

Rīga, 31.janv., LETA. Trešdien Saldus novadā aizturēti pieci autovadītāji, kas pārkāpuši atļauto braukšanas ātrumu, un kāda "BMW" automašīna traukusies ar 130 kilometriem stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvades pārstāve Madara Šeršņova.

Trešdien uz autoceļa Rīga-Liepāja ir apturētas automašīnas "Volvo" un "BMW", kuru vadītāji vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, pārkāpa to par 23 un 40 km/h. Proti, "Volvo" vadītājs pārvietojies ar ātrumu 113 km/h, savukārt BMW vadītājs - ar 130 km/h. Savukārt uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus automašīnas "Ford" vadītājs pārvietojās ar ātrumu 110 km/h. Vairāki pārkāpēji konstatēti arī Saldū - vīrieši pilsētā atļauto braukšanas ātrumu pārsnieguši par 18 un 73 km/h.

Liepājā pieķerti četri ātruma pārkāpēji, neskatoties uz laika apstākļiem un ceļa stāvokli. Brīvības ielā "Ford" vadītāja vietā, kur atļauts braukt ar ātrumu 50 km/h, pārvietojās ar 79 km/h. Tāda pati situācija atkārtojusies arī Flotes ielā, kur apturēta automašīna "Volkswagen Passat". Pilsētā fiksēti vēl divi līdzīgi pārkāpumi, visos gadījumos transportlīdzekļu vadītājiem jau ir uzlikts sods - 80 eiro.

Pārkāpumi reģistrēti arī Ventspilī, Kuldīgā, Saldus novadā. Kopumā šonedēļ Kurzemē pieķerti 26 ātruma pārkāpēji.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)