Banner 980x90

Saldus novadā avarējot Valsts policijas automašīnai, cietis likumsagrs

Rīga, 12.apr., LETA. Saldus novadā piektdienas rītā, avarējot Valsts policijas automašīnai, cietis policijas darbinieks, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē.

Ap plkst.10 uz autoceļa Saldus-Striķi automašīna "Volkswagen" sadūrās ar Valsts policijas trafareto automašīnu "Opel Moka".

Negadījumā cieta "Volkswagen" 1956.gadā dzimusī vadītāja un "Opel Moka" vadītājs, kurš dzimis 1977.gadā.

Notikuma vietā bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku palīdzība, lai atbrīvotu no abām automašīnām cietušos vadītājus.

Cietušie nogādāti medicīnas iestādē, bet Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess un tiks nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus un iemeslus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)