Banner 980x90

Saldus novadā lustīgi svinēs Līgo svētkus

Saldus24.lv
Saldus24.lv
Tā kā šogad Jāņi solās būt īpaši silti un jauki, arī pasākumu Saldus novadā būs daudz un interesanti, pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja Saldus novada pašvaldības aģentūras "Saldus Tūrisma informācijas, kultūras un sporta centrs" pārstāve Maija Rjabova.

Jau trešdien, 22.jūnijā, Kalpaka laukumā būs iespēja redzēt un dzirdēt postfolkloras grupu "Iļģi", kuri uzstāsies Vasaras saulgriežu tirdziņā. Šis pasākums ir bez maksas.

Bet ceturtdien, 23.jūnijā, Kalnsētas parka estrādē uz skatuves kāps dziedātājas Ginta Krievkalna un Rūta Dūduma, kā arī populārais aktieris Rihards Lepers un Latvijas Nacionālā teātra vairāku izrāžu spožs dalībnieks Juris Jope. Par koncerta muzikālo noformējumu gādās grupa "Vintāža", savukārt balli spēlēs grupa "Jūrkant".

Saldus novada pārstāvji novēl, lai visiem jums lustīgi, priecīgi un neaizmirstami Jāņi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)