Banner 980x90

Saldus novada Zirņu pagastā notiks zirņu sēšanas talka

Ventspils, 31.marts, LETA. Saldus novada Zirņu pagastā 9.aprīlī notiks zirņu sēšanas talka, aģentūru LETA informēja Saldus Tūrisma informācijas, kultūras un sporta centra pārstāve Zane Sproģe.

Zirņu sēšanas talka notiks dārzu kooperatīvā "Zirnītis", bet talcinieku pulcēšanās notiks no plkst.11 pie sabiedrisko aktivitāšu centra Bērzu ielā 4, Zirņos. Talciniekus sagaidīs talkas zupa un citi zirņu ēdieni, kā arī dziesmu un stāstu talka, stādu un sēklu tirdziņš, mainīšanās, dalīšanās un dāvināšana. Notiks arī amatnieku, rokdarbnieču un mājražotāju ziemas darbu parāde.

Talku rīko folkloras kopa "Zirņi". Pasākumu atbalsta biedrība "Kursas vārti" un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)