Banner 980x90

Sporta klubs Teikā aktīvākai ikdienai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katrā no mums kaut reizi ir iezagusies doma uzsākt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, uzlabojot savu pašsajūtu ar sportiskām aktivitātēm. Lai šī doma realizētos un sniegtu patīkamu rezultātu, sākumā jāizprot savas vēlmes un mērķi. Tikai pēc tam ir īstais laiks doties uz sporta zāli.

Izvirzi sev mērķi
Aktīvu treniņu uzsākšana viennozīmīgi nav viegls process, īpaši tad, ja neesi ar sportu uz Tu. Kādas īpašības ir nepieciešamas, lai sasniegtu izvirzītos mērķus?
- Motivācija.
- 100 % atdeve treniņos.
- Vēlme regulāri trenēties.
- Nepadoties un turpināt iesākto 

Lai tas viss strādātu, videi Tev apkārt ir jābūt atbilstošai. Bez profesionāliem treneriem, inventāra un atmosfēras, iespējams, ka Tava motivācija būs īslaicīga. Bet – kā izvēlēties īsto trenažieru zāli un neapjukt plašajā sporta klubu piedāvājumā?

Kritēriji, izvēloties sporta klubu
Sporta klubu ir daudz, jo arī sportot gribētāju ar katru gadu paliek arvien vairāk. Lai palīdzētu Tev uzsāktu aktīvus treniņus, zemāk ir uzskaitīti daži faktori, kuriem jāpievērš uzmanība, izvēloties sporta zāli:
- darba laiks – mūsdienu cilvēks vienmēr ir kustībā, tādēļ svarīgi, lai zāles darba laiks būtu elastīgs;
- aprīkojums – būtiski, lai zālē būtu viss nepieciešamais produktīviem un daudzpusīgiem treniņiem:
   - kardio trenažieri;
   - spēka trenažieri;
   - brīvie svari;
   - stieņi;
   - hanteles utt.
- treneri – apmeklējot sporta zāli pirmo reizi, noteikti jādodas pie kāda no zāles treneriem, kurš izrādīs trenažieru zāli, pastāstīs, kādam mērķim katrs trenažieris ir paredzēts, kurām muskuļu grupām domāts, kā arī parādīs, kā uz tiem trenēties, lai nepakļautu sevi riskam gūt traumu treniņa laikā. Ir svarīgi pievērst uzmanību tam, cik profesionāli un ieinteresēti ir treneri darbā ar klientiem;
- atmosfēra – arī sporta zāles atmosfērai ir nozīme, jo, ja attiecīgajā vidē jutīsies labi, tad būsi motivēts un apmeklēsi treniņu ar prieku;
- cena – cenas sporta klubos ir ļoti atšķirīgas, tādēļ pirms iegādājies abonementu, izpēti, kas tajā ietilpst, un uzzini par īpašiem piedāvājumiem.

Profesionāls sporta klubs Teikā
Sporta klubs Teikā "Veselības Fabrika" ir moderns un viesmīlīgs fitnesa klubs ikvienam, neatkarīgi no fiziskās sagatavotības un izvirzītajiem mērķiem. Katrs sportot gribētājs var izvēlēties sev piemērotākās nodarbības, kā arī pieteikties uz individuāliem treniņiem. "Veselības Fabrika" ir sporta klubs ar īpaši veidotu telpu dizainu, profesionālu aprīkojumu un zinošiem treneriem.

Ielūkojies mājaslapā vfabrika.lv, apskati nodarbību piedāvājumu un piesakies uz treniņiem jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)