Banner 980x90

Sveikti Saldus novada uzņēmēji un izsniegtas "Saldus novada Uzņēmēju gada balvas"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
2.aprīlī jau trešo gadu norisinājās pasākums "Saldus novada Uzņēmēju gada balva", kurā dažādās nominācijās tika sveikti veiksmīgākie un čaklākie novada uzņēmēji.

Kā pilsētas informācijas portālu Saldus24.lv informēja P/A "Saldus TIKS centrs" vadītāja Laura Liepiņa, šogad novada iedzīvotāji apbalvojumam bija pieteikuši teju pussimtu uzņēmēju, no kuriem komisija katrā nominācijā izraudzījās tos, ar kuriem tikties klātienē. Vērtēšanas komisijā bija AS "SEB banka" Saldus filiāles vadītāja Anita Rozentāle, laikraksta "Saldus Zeme" žurnāliste Daina Marcinkus, Saldus novada pašvaldības izpilddirektora vietniece Sarmīte Ozoliņa, Saldus novada p/a "Saldus TIKS centrs" vadītāja Laura Liepiņa un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Dienvidkurzemes nodaļas pārstāvji Ģirts Kronbergs, Kristīne Zabe un Agnese Tauriņa.

Par uzvarētāju nominācijā "Gada sakoptākais uzņēmums" kļuva SIA "ERGO E.B.F.", par Gada jauno uzņēmēju tika atzīts SIA "Baron Soleil", savukārt, sociāli atbildīgākā uzņēmuma nosaukumu ieguva SIA "Norplast". Saldus novada pašvaldība par gada sadarbības partneri atzina SIA "Saldus Pārtikas kombināts", Gada saldumu ražotāja balvu ieguva  AS "Druva Food".  Savukārt, lielākie iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāji pēc VID sniegtajiem datiem 2015.gadā bijuši AS "PATA Saldus", SIA "Saldus ceļinieks",  SIA "Pampāļi", SIA "66 North Baltic" un SIA "Lanos".

Tāpat pasākuma laikā tika sveikta arī kafejnīca "Magdalēna", kura ir saņēmusi  apbalvojumu "Latvijas labākais tirgotājs", Ēberliņu dravas pārstāvis Krists Ēberliņš ar Latvijas lauku foruma konkursa "Dižprojekts" galvenās balvas iegūšanu. Īpašās simpātiju balvas, savukārt, izpelnījās ZS "Griezes dzintari" Ezerē, kuri saņēma simpātiju balvu gan no laikraksta "Saldus Zeme", gan no Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Dienvidkurzemes nodaļas pārstāvjiem. Simpātiju balvu ieguva arī SIA "Saldus ceļinieks".

Noslēgumā norisinājās koncerts, kurā piedalījās pianists Andrejs Osokins un dziedātāja Katrīna Gupalo, izpildot franču mākslinieces Edītes Piafas repertuāru. Par pasākuma sirsnīgo gaisotni rūpējās Māris Olte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)