Banner 980x90

"Uzņēmēju dienas Kurzemē" pulcēs 180 uzņēmējus

Liepāja, 20.marts, LETA. Dalību biznesa un karjeras iespēju festivālā "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019" pieteikuši vairāk nekā 180 vietējo uzņēmēju, intervijā "Rietumu radio" sacīja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičs.

Kā sacīja Minkevičs, pasākums "nebūs klasiska izstāde, bet gan pasākums, kas vienkopus apvienos vairākus virzienus un intereses", tostarp komercvides aktualitātes un izaicinājumus, izglītības iespējas, ekspertu darbnīcas, kā arī bagātu kultūras programmu.

Dalībai festivālā ar stendiem pieteikušies vairāk nekā 180 uzņēmumu, savukārt biznesa forumu dalībnieku skaits pārsniedz 80 uzņēmēju un nozaru ekspertu, sacīja Minkevičs.

Kā ziņots, LTRK rīkotās "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019" notiks 22. un 23.martā Liepājas Olimpiskajā centrā.

"Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019" šogad tiks veidots kā biznesa un karjeras iespēju festivāls ar mērķi popularizēt vietējos uzņēmumus un veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)