Banner 980x90

Uzņēmums "Dekšņi" investējis 150 000 eiro pārtikas veikala "mini top!" renovācijā Tukumā

Uzņēmums SIA "Dekšņi" investējis 150 000 eiro pārtikas veikala "mini top!" renovācijā Tukumā, Jāņa Raiņa ielā, aģentūru LETA informēja veikalu tīkla "top!" mārketinga direktore Ilze Priedīte.

Rīga, 12.dec., LETA. Uzņēmums SIA "Dekšņi" investējis 150 000 eiro pārtikas veikala "mini top!" renovācijā Tukumā, Jāņa Raiņa ielā, aģentūru LETA informēja veikalu tīkla "top!" mārketinga direktore Ilze Priedīte. Viņa norādīja, ka veikala renovācijas darbi ilga no šā gada 30.oktobra līdz 12.decembrim. Renovācijas procesā tika veikts telpu kapitālais remonts, nomainīti kases galdi, preču plaukti un vitrīnas, modernizēts apgaismojums, ieviesti tehnoloģiskie risinājumi, kā arī citi uzlabojumi pircēju un darbinieku ērtībām.  Kā liecina "Firmas.lv" informācija, pērn "Dekšņi" strādāja ar 14,095 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 31,7% un bija 779 637 eiro. Kompānija reģistrēta 1996.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 28 440 eiro. Kompānijas kapitālā 65% pieder Sandrai Pelcei, 20% - Andai Fogelei un 15% - Edmundam Pelcim. Veikalu tīkls "top!" ir Latvijas uzņēmējiem piederošais veikalu tīkls, kurā patlaban darbojas 203 pārtikas veikali, no tiem 118 "top!" un 85 "mini top!", kuri pieder 14 vietējiem uzņēmumiem: SIA "Firma Madara 89", AS "LPB", SIA "Dekšņi", SIA "Mārksmens", SIA "Madara 93", SIA "AA & Co", SIA "Krista-A", AS "Roga-Agro", SIA "G.A.L.", SIA "Ogres Prestižs", SIA "Pārtikas veikalu grupa", SIA "SP", SIA "Palmas-S" un SIA "LM Jūrmala". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)