Banner 980x90

Valsts prezidents reģionālajā vizītē nākamnedēļ apmeklēs Saldus novadu

Rīga, 30.maijs, LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze 4.jūnijā reģionālajā darba vizītē apmeklēs Saldus novadu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Vizītes sākumā Valsts prezidents ar kundzi tiksies ar Ukrainas Bruņoto spēku un Ukrainas Nacionālās gvardes karavīru bērniem, kuri piedalīsies Jaunsardzes un informācijas centra organizētajā nometnē. Svinīgā nometnes atklāšana plānota plkst.10 Saldus tehnikumā.

Vizītes laikā Valsts prezidents tiksies ar novada priekšsēdētāju Reini Doniņu (LZS) un novada domes deputātiem, klātienē iepazīsies ar novadā strādājošo uzņēmumu "Cannelle Bakery", "Scan Panel" un "EuroTruck" darbību, kā arī apmeklēs Saldus mūzikas skolu, Saldus mākslas skolu un Jāņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzeju.

Vizītes noslēgumā Vējonis Saldus Bērnu un jaunatnes centra telpās tiksies ar novada iedzīvotājiem.

Savukārt Iveta Vējones kundze vizītes laikā apmeklēs Kapelleru namu, kā arī pirmsskolas izglītības iestādi "Pasaciņa" un speciālās pirmsskolas izglītības iestādi "Cerībiņa".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)