Banner 980x90

Aicina līgot Saldū ar Gintu Krievkalnu, Rūtu Dūdumu, Rihardu Leperu un Juri Jopi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Saldus novada p/a "Saldus TIKS centrs" aicina ikvienu uz lustīgu līgošanu Saldū 23.jūnijā plkst.20.00 Kalnsētas parka estrādē.
Visiem būs iespēja dejot līdzi TDA "Kursa" dejotājiem, kuri svinīgi iedegs lielo svētku ugunskuru. Koncerta turpinājumā uz skatuves kāps dziedātājas Ginta Krievkalna un Rūta Dūduma, kā arī populārais aktieris Rihards Lepers un Latvijas Nacionālās Operas un Baleta solists un Latvijas Nacionālā teātra vairāku izrāžu spožs dalībnieks - Juris Jope. Par koncerta muzikālo noformējumu gādās grupa "Vintāža", savukārt balli spēlēs grupa "Jūrkant".

Kā pilsētas informācijas portāls Saldus24.lv noskaidroja Saldus novada pašvaldībā, koncertā visiem būs iespēja izdziedāt tautasdziesmas, ziņģes, kino un estrādes dziesmas, kuras, pateicoties apvienotajiem mūziķu sastāvam, iegūs jaunu skanējumu, tā būs varena sadziedāšanās ar solistiem un publiku.

Koncerta dienā Saldus Kalnsētas parkā līgotāji tiks gaidīti stundu pirms koncerta sākuma, lai ieņemtu labākās vietas. Plašā izvēlē būs iespēja nobaudīt Jāņu sieru un alu.

Visiem zināmas un iemīļotas dziesmas, prieks, līksmība, dzirkstoša enerģija, līdzi dziedāšana - tas viss Līgo svētkos Saldū!

Ieejas maksa iepriekšpārdošanā 5,00 eiro, pasākuma dienā 7,00 eiro. Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot), kā arī Jāņiem un Līgām ieeja bez maksas, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Pasākuma teritorijā aizliegts ienest alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)