Banner 980x90

Aicina sveikt savus mīļos ar labdarības Ziemassvētku kartītēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija jau tradicionāli pirmssvētku laikā aicina sveikt tuviniekus, kolēģus un sadarbības partnerus, nosūtot viņiem labdarības Ziemassvētku kartītes, kuru motīvus radījuši SOS bērnu ciematu bērni un viņu draugi – Latvijas mākslinieki, pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv pavēstīja Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas pārstāve Dace Dzedone.

Šogad Ziemassvētku kartīšu kolekcijā ir 32 dažādi motīvi, kā arī īpaši Ugunīgā Mērkaķa gadam veltīti mākslinieces Elitas Patmalnieces dāvāti motīvi. Iegādājoties šīs kartītes, apsveicējs nosūtīs ne tikai svētku sveicienu, bet sniegs savu atbalstu arī SOS ģimenēs augošajiem bērniem. No kartiņu pārdošanas iegūtie līdzekļi tiks izmantoti SOS ciematu ģimenēs augošo bērnu izglītības un radošajām aktivitātēm.

"Tuvojoties Ziemassvētku laikam, ciematu bērni ik gadu gatavo zīmējumus, kas pārtop par sirsnīgām apsveikuma kartītēm un kopā ar svētku sveicieniem aizceļo pasaulē. Priecāsimies par ikvienu, kas izvēlēsies saviem sveicieniem tieši SOS bērnu ciematos radītās kartītes", norāda Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja.

Sirsnīgās labdarības Ziemassvētku kartītes var pasūtīt Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas mājas lapā https://www.sosbernuciemati.lv/lv/labdaribas-veikals/, kā arī iegādāties "Jāņa Rozes" grāmatnīcās, labdarības veikalos "Otrā elpa" un "BENU" aptiekās visā Latvijā. Kartītes ir dubulta atvēruma, iespiestas uz kvalitatīva papīra. Kartītes otrā pusē ir norāde, ka nosūtītājs ir atbalstījis SOS bērnu ciematu ģimenes Latvijā - latviešu, angļu un krievu valodā. Visus motīvus ir iespējams pasūtīt arī kā elektroniskās kartītes ar individuāli izvēlētu tekstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)