Banner 980x90

Apgleznos transformatoru apakšstaciju ēkas Saldū

Rīga, 2.jūn., LETA. Saldus novada pašvaldība izsludinājusi fasāžu gleznojumu skiču konkursu "Saldus - Rozentāla pilsēta", informē pašvaldība.

Konkursa mērķis ir veicināt Saldus novadnieka gleznotāja Jaņa Rozentāla unikālā mākslinieciskā mantojuma saglabāšanu un pieejamību Saldus pilsētas un novada iedzīvotājiem un Saldus viesiem, vienlaikus radot jaunus un kvalitatīvus mākslas darbus.

Konkursa norises laiks ir līdz 19.jūlijam. Skiču konkurss tiek organizēts, lai iegūtu labākos vizuālos risinājumus diviem lielformāta fasādes gleznojumiem Saldus pilsētā - transformatoru apakšstaciju ēkām Avotu ielā 17 un Tirgus ielā 1b.

Konkursantiem ir jāpiedāvā skices jauniem, kvalitatīviem mākslas darbiem par Rozentāla darbu tēmu, izvēlētajiem Rozentāla darbiem jābūt atpazīstamiem, jāatspoguļo mākslinieka daiļrades nozīmīgums kā arī fasādes gleznojumiem jāiekļaujas Saldus pilsētvidē.

Labākie konkursa darbi iegūs realizācijas tiesības, kā arī to autori tiks prēmēti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)