Banner 980x90

Ātrie kredīti, kas palīdzēs īstenot Tavas ieceres

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai Tev ir gadījusies situācija, kad naudas trūkums liedz īstenot kāda svarīga pasākuma apmeklējumu vai pirkuma iegādi? Visticamāk, ka ir gan, vai ne? Tomēr finanses nedrīkst kļūt par šķērsli svarīgu plānu īstenošanai, tādēļ mūsdienās tiek piedāvātas daudz un dažādas iespējas, kā iegūt nepieciešamos līdzekļus. Viena no šādām iespējām ir ātrie kredīti. Lasi tālāk, lai uzzinātu, kur un kā tos iegūt un kādi ir aizdevuma saņemšanas nosacījumi.

Ātrie kredīti un vecuma ierobežojums
Lai saņemtu ātro aizdevumu, visbiežāk netiek uzstādītas pārāk stingras prasības, tomēr ir daži kritēriji, kuriem noteikti ir jāatbilst. Īpaši tas attiecas uz debitora vecumu, jo kopš 2013. gada kredītu var saņemt tikai personas, kas sasniegušas vismaz 20 gadu vecumu. Kredītiestādē "Kredits7" ātrie kredīti tiek izsniegti, ja persona atbilst šādiem nosacījumiem:
- jābūt Latvijas Republikas pilsonim;
- ir vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
- nepieciešams konts kādā no Latvijas bankām un aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums;
- nepieciešami regulāri ienākumi.

Pie regulārajiem ienākumiem pieskaitāma ne tikai alga, bet arī studējošā stipendija, pensija vai pabalsts. Tomēr tādā gadījumā ir jāsazinās ar "Kredits7" klientu centru, lai noskaidrotu par savām iespējām saņemt aizdevumu. Vairāk informācijas uzzini "Kredits7" mājaslapā – kredits7.lv. 

Aizdevums ir tikai dažu soļu attālumā
Lai saņemtu aizdevumu, jau sen vairs nav jāstāv garās rindās un jāaizpilda garas pieteikumu anketas. Tagad ātrie kredīti ir pieejami salīdzinoši ātri un vienkārši, turklāt neizejot no mājām. Lūk, kā ar dažu vienkāršu soļu palīdzību vari iegūt vēlamo naudas summu:
- aizpildi kredīta pieteikumu. Kredītu kalkulatorā izvēlies aizdevuma summu un atmaksas termiņu.
- reģistrējies. Aizpildi prasīto informāciju un iepazīsties ar līguma nosacījumiem.
- veic reģistrācijas maksu. Veic vienreizējo reģistrācijas maksu 0,01 eiro apjomā, neaizmirstot maksājuma mērķī norādīt līguma noteikumus Nr.xxxxx. Lai norādītu pareizu maksājuma mērķi, atver savu e-pastu, kuru norādīji reģistrēšanās brīdī.
- gaidi apstiprinājumu. Kredīta pieteikums tiek izvērtēts uzreiz pēc reģistrācijas maksas saņemšanas. "Kredits7" to izvērtēs 10 minūšu laikā un par atbildi Tevi informēs ar SMS palīdzību. 
- saņem naudu. Kredīta apstiprināšanas rezultātā nauda automātiski tiks pārskaitīta uz Tavu kontu.

Viss process neaizņems vairāk par desmit minūtēm Tava laika, ja Tavs konts ir atvērts tajā pašā bankā, kurā ir kredītdevēja "Kredits7" konts. 

Ātrie kredīti ir atbildība
Uzņemoties jebkādas finansiālas saistības, automātiski nāk līdzi arī liela atbildība. Īpaši tas attiecas uz naudas un citu vērtīgu lietu aizņemšanos, tādēļ pirms kredīta ņemšanas rūpīgi izvērtē tā nepieciešamību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)