Banner 980x90

Ātruma pārkāpējs Saldus novadā piedāvājis policistiem 50 eiro kukuli

Jelgava, 7.apr., LETA. Vakar kāds autovadītājs Saldus novadā, kas pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu, mēģināja piekukuļot policijas darbiniekus, starp dokumentiem ieliekot 50 eiro banknoti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Policijas darbinieki Lutriņu pagastā pie Namiķiem apturēja automašīnu "Volkswagen Sharan", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Automašīna tika apturēta par ātruma pārsniegšanu un, lai netiktu noformēts protokols, vīrietis mēģināja Satiksmes uzraudzības rotas darbiniekiem nodot kukuli 50 eiro apmērā, ieliekot banknoti starp dokumentiem.

Vadītājs ātrumu pārsniedza par 29 kilometriem stundā par ko saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpuma kodeksu uzliek naudas sodu 40 eiro apmērā. "Transportlīdzekļa vadītājam no protokola sastādīšanas nesanāca izvairīties, bet par kukuļdošanas faktu ir sākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu," skaidroja Šeršņova.

Vīrietis ir trešais autovadītājs-kukuļdevējs, kas šogad aizturēts Kurzemes reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)